Obstarávanie

Obstaranie DCI projekčnej technológie 4K s postprodukčnou verziou - kinosála FTF VŠMU


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Vysoká škola múzických umení v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
80 215,00
Konečná suma(Bez DPH):
80 215,00
Zaplatené:
100.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32000000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
1

Opis obstarávania

4k DCI projektor postprodukčný, dotykový LCD panel, 4K objektív s vysokým kontrastom, xenonová lampa, WUAD 3G SDI vstupná karta, upgdare SERVERa na DCI Server, 4K licencia pre DCI server, pedestal pre DCI projektor, deinštalacia 35 mm technológie, zosilňovač pre 7.1, úprava elektroinštalácie/VZT, inštalačný materiál, Inštalácia, nastavenie DCI 2D 4K, zaškolenie.

Pri obstarávaní bolo použité priame rokovacie konanie

Priame rokovacie konanie

Vyhlásené:
15. Jún 2016
Vestník:
114/2016
Predpoklad uzatvorenia v:
30. Jún 2016
Typ:
Tovary
Odhadovaná suma:
85 375,00
Mena:
EUR

Oslovený dodávateľ

Názov:
AV MEDIA, a.s.
IČO:
48108375

Odôvodnenie:

Druh postupu:

§ 81 písm. e) ide o dodávku doplňujúceho tovaru od pôvodného dodávateľa určeného na čiastočné nahradenie obvyklého tovaru alebo zariadenia alebo na rozšírenie už dodaného tovaru alebo zariadenia, ak by zmena dodávateľa nútila verejného obstarávateľa získavať materiál rozdielnych technických charakteristík, ktorý by spôsoboval nezlučiteľnosť alebo neprimerané technické ťažkosti v prevádzke alebo v údržbe; doba trvania takejto zmluvy, ako aj opakujúcich sa zmlúv nesmie súhrnne presiahnuť tri roky

Vysvetlenie:

Terajší kinoserver Dorem-Dolby je špeciálne výrobcom softvérovo upravený, aby fungoval s dočasným náhradným neoriginálnym projektorom Panasonic PT DZ 6710 - teda dodávateľ ho pre FTF VŠMU špeciálne upravil. Obstaraním zákazky DCI projekčnej technológie 4K (s postprodukčnou verziou) ide o rozšírenie o 4K novú technológiu, kde bude potrebná nová úprava zariadenia vrátane upgradu firmware projektora aj inštalácia kryptovacích kľúčov pre dekódovanie obrazu. Túto úpravu môže vykonať iba pôvodný dodávateľ, lebo je VIAZANÁ na výrobcu servera DOREMI-DOLBY a jeho utajené kódové nastavenie špeciálne pre našu FTF. Kódovacia licencia je neprenosná na iné subjekty, lebo je v celosvetovej databáze kinoprojektorov v USA a bola inštalovaná práve firmou AV Media, a.s., Pražská 63, 102 00 Praha 10, Licenčný kľúč v serveri a jeho závislosť na predajcovi, ktorý obdržal na tento účel certifikát od výrobcu. Tento typ servera nie je možné považovať za bežnú veľkosériovú výrobu práve kvôli lice

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
AV MEDIA, a.s. 1 80 215,00 Neuvedené EUR 8. Júl 2016 54992

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.