Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná priemyselná škola elektrotechnická, Komenského 44, Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
63 595,52
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
celok
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka - z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno - voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, voľná, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené karé bez kosti, čerstvé,  (min.96% bravčové karé), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené stehno bez kosti, čerstvé  (min.96% bravčové stehno), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené pliecko bez kosti, čerstvé (min.96% bravčové pliecko), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, čerstvá (min.96% bravčová krkovička bez kosti), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oškvarky, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka pražská (obsah: bravčové stehno bez kosti. min 90%), chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma (obsah: bravčové mäso bez kosti min.66%, hovädzie mäso min 5%) chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená šunka (obsah: bravčové stehno bez kosti min.75 %) chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Debrecínska šunka (obsah: bravčové mäso bez kosti min. 57%) chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Moravské mäso (obsah: bravčové stehno min. 67%) chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma diétna (obsah: bravčové mäso bez kosti min. 80%)  chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Vysočina saláma suchá (obsah: bravčové mäso min.77%, hovädzie mäso min 1%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Strážovská saláma (obsah: bravčové mäso min.77%, hovädzie mäso min 1%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bratislavské párky (obsah: bravčové mäso min. 74% ), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Viedenské párky (obsah: bravčové mäso min .63%, hovädzie mäso min. 2%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Spišské párky (obsah: bravčové mäso min. 44%, hovädzie mäso min. 21%, slanina min. 2%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása na pečenie (obsah: bravčové mäso min .81%, hovädzie mäso min. 15%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása (obsah: bravčové mäso min .81%, hovädzie mäso min. 15%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása (obsah: bravčové mäso min .100 %), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása párková (obsah: bravčové mäso min. 52%, hovädzie mäso min. 26%, slanina min. 2%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Domäsko s.r.o. 3 0,00 0% EUR 20. Apríl 2022 337261

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.