Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka - z mladých býčkov, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno - voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé, voľné, chladené bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, voľná, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené karé bez kosti, čerstvé, (min.96% bravčové karé), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené stehno bez kosti, čerstvé (min.96% bravčové stehno), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené pliecko bez kosti, čerstvé (min.96% bravčové pliecko), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, čerstvá (min.96% bravčová krkovička bez kosti), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oškvarky, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka pražská (obsah: bravčové stehno bez kosti. min 90%), chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma (obsah: bravčové mäso bez kosti min.66%, hovädzie mäso min 5%) chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená šunka (obsah: bravčové stehno bez kosti min.75 %) chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Debrecínska šunka (obsah: bravčové mäso bez kosti min. 57%) chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Moravské mäso (obsah: bravčové stehno min. 67%) chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma diétna (obsah: bravčové mäso bez kosti min. 80%) chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Vysočina saláma suchá (obsah: bravčové mäso min.77%, hovädzie mäso min 1%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Strážovská saláma (obsah: bravčové mäso min.77%, hovädzie mäso min 1%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bratislavské párky (obsah: bravčové mäso min. 74% ), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Viedenské párky (obsah: bravčové mäso min .63%, hovädzie mäso min. 2%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Spišské párky (obsah: bravčové mäso min. 44%, hovädzie mäso min. 21%, slanina min. 2%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása na pečenie (obsah: bravčové mäso min .81%, hovädzie mäso min. 15%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása (obsah: bravčové mäso min .81%, hovädzie mäso min. 15%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása (obsah: bravčové mäso min .100 %), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása párková (obsah: bravčové mäso min. 52%, hovädzie mäso min. 26%, slanina min. 2%), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Domäsko s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 20. Apríl 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.