Dodávka mäsa pre stravovacie zariadenie.
Technické vlastnosti: Dodanie mäsa - čerstvé, chladené, v prepravkách., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: - dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: - svalovina bez zreteľne viditeľných krvavých škvŕn a bez výrazných rán, bez výskytu viditeľných zlomenín a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: - na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí; Technické vlastnosti: -, Hodnota / charakteristika: - kuchynsky opracované, na varenie, prípravu jedál, tepelnú úpravu.; Technické vlastnosti: Predmet zákazky musí spĺňať všetky zákonom stanovené normy pre daný predmet zákazky, musí byť prvej akostnej triedy a musí spĺňať všetky požiadavky na zdravotne nezávadný tovar. Tovar musí byť dodaný nepoškodený, v zdravom a čerstvom stave, v najvššej kvalite a s vysledovateľnosťou pôvodu v súlade s platnou legislatívou SR a EÚ., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: V prípade, že dodávané položky budú balené v obale, musia byť označené v štátnom jazyku s min. údajmi (názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek výrobku) v súlade s Potravinovým kódexom SR, so Zákonom č. 152/1995 Z. z. o potravinách a so Zákonom č. 119/2010 Z. z. o obaloch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov., Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Bravčový bok (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti (čerstvá alebo chladná), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia kližka (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí krk (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie plece (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia pečeň (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäso Liptov s.r.o. | 5 | 28 181,82 | 10% | EUR | 21. Jún 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.