Potraviny na priamu spotrebu, varenie, prípravu pokrmov. Tovar bude použitý pri príprave jedál pre zariadenia spoločného stravovania.
Technické vlastnosti: Čerstvé mäso musí byť dodávané v akosti a kvalite I. triedy, zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky zák. č. 152/1995 Z. z., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Potvrdenia prevádzkarní, ktoré zaobchádzajú, pripravujú alebo produkujú produkty živočíšneho pôvodu, pre ktoré sú ustanovené požiadavky v nariadení (ES) č. 853/2004,, Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Množstvo, Hodnota / charakteristika: Jednotlivé časti uvedené v popise predmetu obstarávania tvoria maximálne predpokladané množstvo počas trvania rámcovej dohody.
Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, plece bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, krk bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, zadné bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, roštenka bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, hov. močing, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, hov. držky predvarené, balenie 1 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, kosti špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 850, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, stehno bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, plece bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, karé s kosťou, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, karé bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, krkovička bez kosti, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, krkovička s kosťou, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, bravčová panenka, I. trieda, chladené, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, bravčová pečeň, I. trieda, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäsovýroba SKURČÁK, s. r. o. | 7 | 0,00 | 0% | EUR | 3. Máj 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.