Mäsové výrobky určené osobám na priamu konzumáciu a prípravu pokrmov v súlade s požiadavkami na ich výrobu podľa vyhlášky č. 83/2016 Z.z. Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky o mäsových výrobkoch.
Technické vlastnosti: Kvalita predmetu zákazky/uvedených mäsových výrobkov , Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené; Technické vlastnosti: Akosť a kvalita, Hodnota / charakteristika: I. trieda; Technické vlastnosti: Trvanlivosť - doba minimálnej spotreby, Hodnota / charakteristika: V čase dodania sa požaduje minimálne 2/3 trvanlivosť z celkovej trvanlivosti v čase výroby.
Technické vlastnosti: 1. Masť bravčová škvarená, bravčový tuk 100%, balenie črevo, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Šunka hydinová, obsahuje kuracie prsia min. 52%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Šunka pražská, obsahuje bravčové stehno min. 84%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Klobása bravčová, obsahuje bravčové mäso min. 88% a hovädzie mäso min. 6 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Párky Debrecínske, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 42%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Párky obyčajné, obsahuje hydinové mechanicky separované mäso min. 50%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Saláma Nitran, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 95%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Saláma jemná/mäkká/šalátová, obsahuje hydinové mechanicky separované mäso min. 41%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 750, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Slanina oravská, obsahuje bravčový bok min. 85%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Domáca sekaná, bravčové mäso min. 27%, bravčová slanina min. 16%, hovädzie mäso min. 11%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Koleno údené bravčové zadné bez kosti, obsahuje bravčové koleno s kožou min. 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Krkovička údená bravčová bez kosti, obsahuje krkovičku bravčovú bez kosti min. 63 %,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Saláma šunková, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 55%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Saláma Inovecká/strážovská/čingovská, obsahuje bravčové a hovädzie mäso spolu min. 84%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Jaternica sedliacka, obsahuje bravčové mäso min. 25%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Moravské údené mäso, bravčové stehno min. 70%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Bravčové oškvarky, zloženie bravčová slanina 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Špekáčiky, obsah bravčového a hovädzieho mäsa spolu min. 40%, obsah tuku max. 45 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Jakub Ilavský, s. r. o. | 4 | 16 666,67 | 20% | EUR | 14. September 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.