Mäsové výrobky určené na prípravu jedál, alebo na priamu konzumáciu pre kuchyňu spoločného stravovania podľa aktuálnej potreby, vrátane súvisiacich služieb spojených s dopravou na miesto dodania a vyložením dodaného tovaru do skladu.
Technické vlastnosti: Predmet zákazky musí spĺňať, Hodnota / charakteristika: Výnos č. 62 Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 2143/2006-100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky
Technické vlastnosti: Saláma šunková min. 60% mäsa (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Saláma jemná/diétna min. 40% mäsa (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Saláma trvanlivá/suchá min. 84% mäsa (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Šunka bravčová strojová min. 80% mäsa (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 450; Technické vlastnosti: Šunka hydinová min. 60% mäsa (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Párky bezlepkové, min. 70% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Špekačky (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Klobása min. 75% mäsa (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 620; Technické vlastnosti: Jaternica domáca min. 25% mäsa, 150 g/ks, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Pečená sekaná min. 60% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Tlačenka /bravčová-hydinová/ min. 50% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Slanina údená /oravská, na omastenie/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Údená slanina na varenie, brav. bok min. 70% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Škvarky domáce (bez kože), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Masť bravčová škvarená 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Pečeňovka /šunková pena/ v črievku 100 g (bez lepku), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Jakub Ilavský, s. r. o. | 2 | 19 083,33 | 20% | EUR | 14. September 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.