pre zabezpečenie stravovania
Technické vlastnosti: Špekačky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 40, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=45; Technické vlastnosti: Bratislavské párky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Jemné párky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Domáca klobása - zákl.surovina bravčové mäso, , Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 60, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Súľovská klobása - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 55, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Pohronská klobása - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 65, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása, Hodnota / charakteristika: Zbierka zákonov SR 83/2016 Z. z. ; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása, Hodnota / charakteristika: Zbierka zákonov SR 83/2016 Z. z. ; Technické vlastnosti: Šunková saláma -zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 55, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Parížska saláma -zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Pražská šunka špeciál tepelne OSM , Hodnota / charakteristika: Brav.stehno 90%, min. 16 čistých svalových bielkovín.nesmie obsahovať vlákninu, škrob,ani rastlinné bielkoviny; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso vo vlastnej šťave - zákl.surovina hovädzie mäso (Príloha č. 4 k vyhláške č. 83/2016 Z. z. ), Hodnota / charakteristika: Mechan.separ.mäso 0 %, najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 70, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Bravčové mäso vo vlastnej šťave - zákl.surovina bravčové mäso (Príloha č. 4 k vyhláške č. 83/2016 Z. z.) , Hodnota / charakteristika: Mechan.separ.mäso 0 %, najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 70, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Prosciutto-sušwná šunka , Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno, Jedlá soľ, Konzervačná látka (dusičnan draselný), Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 131 g bravčového mäsa; Technické vlastnosti: Bravčová masť škvarená, Hodnota / charakteristika: jedlý živočíšny tuk 100 %, bez syntetických konzervatov.
Technické vlastnosti: Zaručené tradičné špeciality (ZTŠ) – spišské párky "Nariadenie rady (ES)č.509/2006"(žiadne náhrady), Jednotka: kg, Minimum: 650, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Liptovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Úd. bravčový bok b.k. - gazdovská slanina, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené lahôdkové karé b.k., Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené bravčové plece rolované, Jednotka: kg, Minimum: 20, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené. super rebro s k. tepelné opracované solené mäso-údené, obsah mäsa min.88% brav bok s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové údené koleno zadné s kosťou a kožou, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina b.k., Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina (br. bok bez kosti 98%), Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Anglická slanina (br. bok bez kostí 90%), Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jemné párky, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Viedenské párky minimálny podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Debrecínske párky, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové párky minimálny podiel mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové párky so syrom min. podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Súľovská klobása, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca klobása min. podiel mäsa 90 %, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová klobása min. podiel mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pohronská klobása, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma - šunkový nárez, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Parížska saláma / Parizer, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkké mäsové výrobky – kabanos, cesnaková a pod., Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Ćingovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Inovecká saláma, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Stražovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Turistická saláma, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Prešovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Vysočina saláma, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Tatranská saláma, Jednotka: kg, Minimum: 10, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV údený – Malokarpatská saláma v 100 g výrobku vyrobené zo 135 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV – Hornád, Nitran saláma, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV – Kráľovský uherák bravčové a hov. mäso obsah mäsa, v 100 g výrobku vyrobené zo 135 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV – údený Chorizo saláma obsah mäsa na 100 g hotového výrobku min. použ.140 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka - varený mäsový výrobok (min. obsah mäsa 60%), Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tlačenka gurmánska bravčová obsah mäsa min. 74%,obal plátenný šitý varený mäsový výrobok, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tlačenka bravčová údená (min. obsah mäsa 65%), Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jaternice - varený mäsový výrobok, Jednotka: kg, Minimum: 150, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pražská šunka špeciál tepelne OSM – , brav .stehno 90%, min. 16 čistých svalových bielkovín .nesmie obsahovať vlákninu, škrob, ani rastlinné bielkoviny, Jednotka: kg, Minimum: 550, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka špeciál z hyd. mäsa – kuracia - tepelne OSM (obsah čistých svalových bielkovín min. 13 %), Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená šunka strojová výberová s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 % hmotnosť, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacia šunka - nárez obsah mor. prs min.60 %, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka morčacia min podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Debrecínska šunka (podiel mäsa 80%), Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Prosciutto sušená bravčová šunka 100 g VB, Jednotka: ks, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Schwarzwaldská šunka 100 g VB, Jednotka: ks, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Vysočina saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená šunka strojová 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma 100 g VB, Jednotka: ks, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková pena 100g, Jednotka: ks, Minimum: 1200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr so slaninou - pokryvom, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso vo vlastnej šťave 180 - 200 g, Jednotka: ks, Minimum: 2000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso vo vlastnej šťave 180 - 200 g, Jednotka: ks, Minimum: 2000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť škvarená 500 g - 1000 g balenie, Jednotka: kg, Minimum: 300, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sedliacka klobása palivá, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené kuracie stehno, Jednotka: kg, Minimum: 100, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Mäso Liptov s.r.o. | 5 | 30 750,00 | 20% | EUR | 13. Jún 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.