Dodávka mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania
Technické vlastnosti: Klobása bravčová údená podiel /MIN. br. mäsa 88%, hov. 9%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása bravčová mäkký mäsový výrobok / min. obsah br. 60%, hov. 10%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Obyčajné párky mäkký mäsový výrobok / min. podiel separované mäso 53%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky údené / min. podiel br. mäsa 38%, hov. 16%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinové párky/ min. obsah hydinového mäsa 53%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 2400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sekaná bravčová / min. podiel mäsa 53%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekáčky / min. podiel br. mäsa 40%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tlačenka bravčová / min. mäso z brav. hlav 47% a br. vnút. 31%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka / min. podiel hyd. mäsa 40%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr / min. podiel mäsa 35%, brav. pečeň 31%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená bravčová krkovička bez kosti min. 93 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno zadné s kosťou / min. podiel br. 87%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 230, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkka saláma / min. brav., hov., hydinové mäso min 40% /, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivá saláma polosuchá / min. bravčové a hov. mäso min. 80%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma / min. bravčové a hov. mäso min 51%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová slanina údená bez kože min. 98%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinová šunka, /hydinové mäso min 90%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hydinová saláma / min. separované hyd. mäso 40%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená bravčová šunka / min. bravčové stehno 62%/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina s mäsom, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jemná hydinová saláma, vákuovo balená, 100g/ks, /separované hydinové mäso min 40%/, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 4000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivá polosuchá vákuovo balená saláma 100g/ks / min. podiel br. - hov. mäsa 80%/, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 4000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková pena /bravčová slanina, bravčové stehno min 19%/ 100g /ks, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 1400, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Jakub Ilavský, s. r. o. | 5 | 50 416,66 | 20% | EUR | 14. Október 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.