Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Zariadenie pre seniorov - Smaragd
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
25 980,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15110000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
podľa rozpisu v objednávke
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania prijímateľov sociálnych služieb a zamestnancov.; Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov v kvalite podľa platných noriem, podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Uvedené množstvá sú iba predpokladané. Skutočný objem môže byť nižší/vyšší - v závislosti od reálnej potreby objednávateľa., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné. Kupujúci si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit.; Technické vlastnosti: Mäso má byť čerstvé, chladené medzi +3 až +5 °C, bez mastného krytia, dodané v prepravkách, svalstvo bez trhlín, bez krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín a bez cudzieho zápachu a príchute, bez nástreku, bez prívlastku krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok, na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie sa považuje za podstatné porušenie Zmluvy.; Technické vlastnosti: Hlbokomrazené mäso má byť nepretržite uchovávané pri teplote - 18 °C., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie sa považuje za podstatné porušenie Zmluvy.; Technické vlastnosti: Pri položkách sa pripúšťa ekvivalent v názve tovaru pri dodržaní požadovaného zloženia a dodržania celkovej ceny predmetu zmluvy., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové plece čerstvé, chladené - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece hlbokomrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 370, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti čerstvé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 190, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti, s kožou, čerstvý, chladený, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno čerstvé, chladené - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti čerstvá, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička údená vák.bal., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno zadné čerstvé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové nožičky čerstvé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravcové kože čerstvé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň čerstvá, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové kosti čerstvé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 190, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť v kelímku 500g 100%-ná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 16, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno čerstvé, chladené - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie plece čerstvé, chladené - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie rebrá, špikové kosti čerstvé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie lýtko čerstvé, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina oravská údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Lalok paprikový, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oškvarky - celé, mleté, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása čerstvá domáca na pečenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jaternica domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tlačenka mäsová svetlá bravčová, hydinová - v nakrájanom stave, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sekaná domáca - v nakrájanom stave, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása veľkonočná /domáca/, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása ipeľská, papriková - vhodná na ďalšiu úpravu, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slovenská točená, cesnaková, kabanos, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky bratislavské, debrecínske, spišské, viedenské, lahôdkové,al. ekv., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma šunková, jemná, liptovská, diétna s paprikou al. syrom, parížska, hydinová, morčacia, dusená šunka, debrecínska šunka, al. ekv. - v nakrájanom stave, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 420, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma inovecká, turistická, vysočina, čingovská, papriková, tokajská, malokarpatská, nitran, lovecká,  torrero, al. ekv. - v nakrájanom stave, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik plnený - v nakrájanom stave, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr - v nakrájanom stave, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková pena al. ekv., Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
POZANA MEAT s.r.o. 5 0,00 0% EUR 17. Marec 2023 352295

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.