Obstarávanie

Prestavba bytového domu (48bj) - Jelšava


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Jelšava
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 926 068,00
Konečná suma(Bez DPH):
2 866 760,00
Zaplatené:
97.97%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena

Opis obstarávania

Stavba je navrhovaná pre nasledovné využitie : - vytvorenie priestorov pre bývanie v jednoizbových a dvojizbových bytoch - vytvorenie priestorov pre skladovanie potrieb k domácnosti - vybudovanie pomocných priestorov v suterénoch opravovanej stavby Stavba je navrhovaná v kontakte s existujúcou obytnou časťou mestskej časti Jelšava . Prístup k objektu je po miestnych komunikáciách. Stavba je 9 podlažný objekt, pričom 1.NP je riešené ako nástupný priestor a sú tu situované sklady pre obyvateľov bytového domu. Podlažia 2.NP – 9.NP sú obytné. Na každom podlaží je 6 bytov v kategórii 1 izbový byt a 2 izbový byt. V objekte je riešená vnútorná komunikácia , centrálny priestor so schodiskom a výťahom. Z centrálnej komunikácie sú prístupné jednotlivé byty. Centrálna komunikácia je presvetľovaná svetlíkom v rovine strechy. Nad objektom je navrhnutá nová skladba plochej strechy, zároveň aj nový svetlík nad centrálnym schodiskom. Vylez na strechu je zabezpečený zo schodiskového priestoru. V streche sú umiestnené prevetrávacie hlavice VZT. V objekte sa vymenia všetky výplňové konštrukcie a vybudujú sa nové technické rozvody. Zásobovanie je navrhované z južnej strany po existujúcej komunikácii s doplnením k navrhovanej stavbe. Projekt rieši nasledovné práce. – Oprava objektu po stránke technického vybavenie stavby . V stavbe sa menia komplet zdravotechnické rozvody, rozvody NN, vykurovacie rozvody a vykurovacie telesá. – Zateplenie objektu minerálnou vlnou hr. 160 mm . - Výmena výplňových konštrukcií okien a dverí – Výmena výťahu – Vybudovanie novej plochej strechy Podrobné vymedzenie je definované v súťažných podkladoch - v prílohe: projektová dokumentácia.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
ČECH, s.r.o. 1 2 866 760,00 Neuvedené EUR 22. Február 2024 377338 https://www.crz.gov.sk/zmluva/8972543/ {"desc"=>"Stavba je navrhovaná pre nasledovné využitie :\n- vytvorenie priestorov pre bývanie v jednoizbových a dvojizbových bytoch\n- vytvorenie priestorov pre skladovanie potrieb k domácnosti \n- vybudovanie pomocných priestorov v suterénoch opravovanej stavby\nStavba je navrhovaná v kontakte s existujúcou obytnou časťou mestskej časti Jelšava . Prístup k objektu je po miestnych komunikáciách. Stavba je 9 podlažný objekt, pričom 1.NP je riešené ako nástupný priestor a sú tu \nsituované sklady pre obyvateľov bytového domu. Podlažia 2.NP – 9.NP sú obytné. Na každom podlaží je 6 bytov v kategórii 1 izbový byt a 2 izbový byt. V objekte je riešená vnútorná komunikácia , centrálny priestor so schodiskom a výťahom. Z centrálnej komunikácie sú prístupné jednotlivé byty. Centrálna komunikácia je \npresvetľovaná svetlíkom v rovine strechy. Nad objektom je navrhnutá nová skladba plochej strechy, zároveň aj nový svetlík nad centrálnym schodiskom. Vylez na strechu je zabezpečený zo schodiskového priestoru. V streche sú umiestnené prevetrávacie hlavice VZT. V objekte sa vymenia všetky výplňové konštrukcie a vybudujú sa nové technické rozvody. Zásobovanie je navrhované z južnej strany po existujúcej komunikácii s doplnením k navrhovanej stavbe.\nProjekt rieši nasledovné práce. \n– Oprava objektu po stránke technického vybavenie stavby . V stavbe sa menia komplet zdravotechnické rozvody, rozvody NN, vykurovacie rozvody a vykurovacie telesá. \n– Zateplenie objektu minerálnou vlnou hr. 160 mm .\n- Výmena výplňových konštrukcií okien a dverí\n– Výmena výťahu\n– Vybudovanie novej plochej strechy\nPodrobné vymedzenie je definované v súťažných podkladoch - v prílohe: projektová dokumentácia.", "title"=>"Prestavba bytového domu (48bj) - Jelšava ", "con_name"=>"Zmluva o dielo", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"45211000", "addon_cpv"=>nil, "con_crz_id"=>"2024/000484", "final_value"=>2866760.0, "con_win_date"=>"2024-02-01T00:00:00", "lowest_offer"=>nil, "highest_offer"=>nil}

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.