Obstarávanie

Lesná cesta Rovná hora – rekonštrukcia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Vojenské lesy a majetky SR - štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
722 165,77
Konečná suma(Bez DPH):
568 000,00
Zaplatené:
78.65%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45220000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je sprístupňovanie lesa rekonštrukciou existujúcej lesnej cesty "Rovná Hora". Jestvujúca cesta zodpovedá v zmysle STN 73 6108 parametrom triedy a kategórie lesnej cesty 1L 5,0/30 s krytom vozovky z asfaltového betónu a dĺžky 3 026 m. Nachádzajú sa na ňom priečne deformácie, trhliny, časté a pomerne rozsiahle sieťové trhliny (najmä pri okraji a na výhybniach) a v niektorých úsekoch je na vozovke poprelamovaný okraj. Sieťové trhliny miestami prechádzajú do mozaikových trhlín až sieťového rozpadu, následkom čoho sa na kryte vozovky vytvárajú výtlky zasahujúce do podkladovej vrstvy. V niektorých úsekoch, najmä pozdĺž lesných skladov, je kryt rozpadnutú úplne. Pozdĺžne odvodňovacie priekopy sú čiastočne zanesené, v niektorých úsekoch trasy úplne chýbajú. Na trase je vybudovaných 14 rúrových priepustov s potrubím z betónových rúr TZP (dimenzie niektorých priepustov sú nedostatočné) a 4 hospodárske priepusty na výjazdoch. Priepusty sú poväčšine zanesené, potrubie niektorých priepustov je poprelamované alebo sú rúry poposúvané a murivo niektorých vtokových a výtokových čiel sa rozpadáva. Odvodnenie cesty plní svoju funkciu len čiastočne, na ceste sa nachádzajú úseky so zníženou únosnosťou spôsobenou práve nefunkčným alebo úplne chýbajúcim odvodnením. Spevnenie lesných skladov a výjazdov nie je možné posúdiť, nakoľko sú poväčšine buď zarastené bylinno-trávnym krytom resp. sa na nich nachádza blato alebo mláky. Cesta je miestami obtiažne zjazdná, dopravnú funkciu plní len čiastočne. Cesta si vyžaduje bezpodmienečnú rekonštrukciu. Na základe uvedených skutočností má verejný obstarávateľ záujem riešiť nedostatky lesnej cesty jej komplexnou rekonštrukciou zahŕňajúcou vyčistenie, prehĺbenie a dobudovanie pozdĺžnych odvodňovacích priekop; opravu a dobudovanie rúrových priepustov; rekonštrukciu vozovky a spevnenie lesných skladov a výjazdov. Podrobne uvedené v Súťažných podkladoch, projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria neoddeliteľné prílohy Súťažných podkladov.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
JZPVK - Company, s.r.o. 11 568 000,00 Neuvedené EUR 18. September 2023 386000 https://crz.gov.sk/zmluva/8338958/ {"desc"=>"Predmetom zákazky je sprístupňovanie lesa rekonštrukciou existujúcej lesnej cesty \"Rovná Hora\".\nJestvujúca cesta zodpovedá v zmysle STN 73 6108 parametrom triedy a kategórie lesnej cesty 1L 5,0/30 s krytom vozovky z asfaltového betónu a dĺžky 3 026 m. Nachádzajú sa na ňom priečne deformácie, trhliny, časté a pomerne rozsiahle sieťové trhliny (najmä pri okraji a na výhybniach) a v niektorých úsekoch je na vozovke poprelamovaný okraj.\nSieťové trhliny miestami prechádzajú do mozaikových trhlín až sieťového rozpadu, následkom čoho sa na kryte vozovky vytvárajú výtlky zasahujúce do podkladovej vrstvy. V niektorých úsekoch, najmä pozdĺž lesných skladov, je kryt rozpadnutú úplne. Pozdĺžne odvodňovacie priekopy sú čiastočne zanesené, v niektorých úsekoch trasy úplne chýbajú.\nNa trase je vybudovaných 14 rúrových priepustov s potrubím z betónových rúr TZP (dimenzie niektorých priepustov sú nedostatočné) a 4 hospodárske priepusty na výjazdoch. Priepusty sú poväčšine zanesené, potrubie niektorých priepustov je poprelamované alebo sú rúry poposúvané a murivo niektorých vtokových a výtokových čiel sa rozpadáva.\nOdvodnenie cesty plní svoju funkciu len čiastočne, na ceste sa nachádzajú úseky so zníženou únosnosťou spôsobenou práve nefunkčným alebo úplne chýbajúcim odvodnením. Spevnenie lesných skladov a výjazdov nie je možné posúdiť, nakoľko sú poväčšine buď zarastené bylinno-trávnym krytom resp. sa na nich nachádza blato alebo mláky.\nCesta je miestami obtiažne zjazdná, dopravnú funkciu plní len čiastočne. Cesta si vyžaduje bezpodmienečnú\nrekonštrukciu.\nNa základe uvedených skutočností má verejný obstarávateľ záujem riešiť nedostatky lesnej cesty jej komplexnou rekonštrukciou zahŕňajúcou vyčistenie, prehĺbenie a dobudovanie pozdĺžnych odvodňovacích priekop; opravu a dobudovanie rúrových priepustov; rekonštrukciu vozovky a spevnenie lesných skladov a výjazdov.\nPodrobne uvedené v Súťažných podkladoch, projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria neoddeliteľné prílohy Súťažných podkladov.", "title"=>"Lesná cesta Rovná hora – rekonštrukcia", "con_name"=>"Zmluva o dielo", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"45220000", "addon_cpv"=>["45233120"], "con_crz_id"=>"ZoD_636_2023", "final_value"=>568000.0, "con_win_date"=>"2023-08-25T00:00:00", "lowest_offer"=>568000.0, "highest_offer"=>966417.89}

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.