Obstarávanie

Technický upgrade meracieho systému SNIF-NMR vrátane deutériovej sondy v počte 1 ks zostavy (PRK)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 154 956,47
Konečná suma(Bez DPH):
1 154 956,47
Zaplatené:
100.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38433000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
2

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena

Opis obstarávania

Upgrade NMR vrátane deutériovej sondy je určený pre obnovu súčasného hardvéru, softvéru a ostatných súčastí prístroja. Nukleárna magnetická rezonancia (ďalej len „NMR spektrometer“), typ Magnet system 500 MHz/54 mm, UltraShielded™ Plus 11,7 T od výrobcu Bruker. Pre riadne fungovanie vysoko-rozlišovacieho NMR spektrometra s Fourierovou transformáciou a supravodivým magnetom AVANCE™ 500 MHz na stanovenie izotopového pomeru deutéria (D/H)ι a (D/H)ιι musí zostava Upgrade NMR vrátane deutériovej sondy obsahovať nasledujúce časti: 1. AV4500C NMR Konzola 1 ks 2. Magnet bore system – vnútorný systém magnetu 1 ks 3. HPPR/2 Predzosilňovač 1 ks 4. Automatický menič vzoriek 1 ks 5. NMR Pracovná stanica 1 ks 6. Adaptér pre BCU 1 ks 7. Rotačný držiak NMR tuby 16 ks 8. Generátor dusíka 1 ks 9. Deutériová sonda 1 ks Rozsah súvisiacich služieb: 1. dodávka na miesto určenia, 2. inštalácia, 3. zaškolenie obsluhy, 4. bezplatná oprava počas záruky, 5. manuál v slovenskom jazyku. Cena za uvedené služby bude zahrnutá do ceny tovaru. Množstvo: 1 ks kompletnej zostavy Kompletná zostava musí spĺňať minimálne technické špecifikácie opísané pri každej jednotlivej časti zostavy v stĺpci A v nasledujúcich tabuľkách so súťažnými podmienkami. Pri pracovnej stanici sú nadefinované minimálne parametre, ktoré musí jednotka spĺňať. Kompletná zostava musí obsahovať príslušenstvo opísané pri každej jednotlivej časti zostavy v stĺpci B v nasledujúcich tabuľkách so súťažnými podmienkami. Všetky časti zostavy musia byť kompatibilné s NMR spektrometrom.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Eurofins Food Testing Slovakia s.r.o. 1 400 584,63 Neuvedené EUR 31. Máj 2024 387809 https://www.crz.gov.sk/zmluva/9355080/ {"desc"=>"Upgrade SNIF je určený pre obnovu súčasného hardvéru a softvéru v komplexnom súbore lokálnych pracovných staníc a pomocných komunikačných zariadení od výrobcu Eurofins Analytics France, ktoré sa v prepojení s laboratór-nymi prístrojmi (NMR spektrometer, Karl Fisher titrátor, analytické váhy a automatický destilačný systém) používajú na riadenie nevyhnutného procesu prípravy matrice na analýzu prirodzenej izotopovej frakcionácie (z angl. Site Natu-ral Isotopic Fractionation – skrátene SNIF). Následne, v spojení s prístrojom Nukleárna magnetická rezonancia, typ Magnet system 500 MHz/54 mm, UltraShielded™ Plus 11,7 T od výrobcu Bruker sa v rámci meracej techniky SNIF-NMR určuje autenticita analyzovanej matrice. Upgrade SNIF nahrádza lokálnu sieť jednotlivých modulov, ktoré spolu navzájom kooperujú a komunikujú a zároveň riadia procesy prebiehajúce na laboratórnych prístrojoch. Vzájomná kompatibilita jednotlivých modulov musí umožňovať vykonávanie procesu prípravy matrice na určenie prirodzenej izotopovej frakcionácie podľa medzinárodných noriem OIV-AS311-05 a OIV-MA-AS312-06. Jednotlivé moduly musia byť navzájom previazané a tvoriť jeden neoddeliteľný celok. Zostava Upgrade SNIF musí obsahovať nasledujúce časti:\n1. Modul SNIF-LIMS 1 ks\n2. Modul PrepSamp 1 ks\n3. Modul EuroSpec 1 ks\n4. Modul ADCS 1 ks\n5. Modul Eurodiag 1 ks\n6. Modul Euroferm 1 ks\n\nRozsah súvisiacich služieb:\n1. dodávka na miesto určenia,\n2. inštalácia,\n3. zaškolenie obsluhy,\n4. bezplatná oprava počas záruky,\n5. manuál v slovenskom jazyku.\nCena za uvedené služby bude zahrnutá do ceny tovaru.\n\nMnožstvo: 1 ks kompletnej zostavy\nKompletná zostava musí spĺňať minimálne technické špecifikácie opísané pri každej jednotlivej časti zostavy v stĺpci A v nasledujúcich tabuľkách so súťažnými podmienkami. Pri pracovnej stanici sú nadefinované minimálne parametre, ktoré musí jednotka spĺňať. Kompletná zostava musí obsahovať príslušenstvo opísané pri každej jednotlivej časti zostavy v stĺpci B v nasledujúcich tabuľkách so súťažnými podmienkami. Všetky časti zostavy musia byť kompatibilné s prístrojom Nukleárna magnetická rezonancia, typ Magnet system 500 MHz/54 mm, UltraShielded™ Plus 11,7 T.", "title"=>"Upgrade SNIF v počte 1 ks zostavy", "con_name"=>"Kúpna zmluva na nákup upgradeu SNIF", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"48461000", "addon_cpv"=>nil, "con_crz_id"=>"169481/2024", "final_value"=>400584.63, "con_win_date"=>"2024-04-17T00:00:00", "lowest_offer"=>400584.63, "highest_offer"=>400584.63}
Měřící technika Morava s.r.o. 1 754 371,84 Neuvedené EUR 31. Máj 2024 387808 https://www.crz.gov.sk/zmluva/9351911/ {"desc"=>"Upgrade NMR vrátane deutériovej sondy je určený pre obnovu súčasného hardvéru, softvéru a ostatných súčastí prístroja. Nukleárna magnetická rezonancia (ďalej len „NMR spektrometer“), typ Magnet system 500 MHz/54 mm, UltraShielded™ Plus 11,7 T od výrobcu Bruker. Pre riadne fungovanie vysoko-rozlišovacieho NMR spektrometra s Fourierovou transformáciou a supravodivým magnetom AVANCE™ 500 MHz na stanovenie izotopového pomeru deutéria (D/H)ι a (D/H)ιι musí zostava Upgrade NMR vrátane deutériovej sondy obsahovať nasledujúce časti:\n1.\tAV4500C NMR Konzola\t1 ks\n2.\tMagnet bore system – vnútorný systém magnetu\t1 ks\n3.\tHPPR/2 Predzosilňovač\t1 ks\n4.\tAutomatický menič vzoriek\t1 ks\n5.\tNMR Pracovná stanica\t1 ks\n6.\tAdaptér pre BCU\t1 ks\n7.\tRotačný držiak NMR tuby\t16 ks\n8.\tGenerátor dusíka\t1 ks\n9.\tDeutériová sonda\t1 ks\n\nRozsah súvisiacich služieb:\n1.\tdodávka na miesto určenia, \n2.\tinštalácia, \n3.\tzaškolenie obsluhy, \n4.\tbezplatná oprava počas záruky,\n5.\tmanuál v slovenskom jazyku. \nCena za uvedené služby bude zahrnutá do ceny tovaru.\nMnožstvo: 1 ks kompletnej zostavy\nKompletná zostava musí spĺňať minimálne technické špecifikácie opísané pri každej jednotlivej časti zostavy v stĺpci A v nasledujúcich tabuľkách so súťažnými podmienkami. Pri pracovnej stanici sú nadefinované minimálne parametre, ktoré musí jednotka spĺňať. Kompletná zostava musí obsahovať príslušenstvo opísané pri každej jednotlivej časti zostavy v stĺpci B v nasledujúcich tabuľkách so súťažnými podmienkami. Všetky časti zostavy musia byť kompatibilné s NMR spektrometrom.", "title"=>"Upgrade NMR vrátane deutériovej sondy v počte 1 ks zostavy", "con_name"=>"Kúpna zmluva na nákup SNIF-NMR vrátane deutériovej sondy", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"38433000", "addon_cpv"=>nil, "con_crz_id"=>"169477/2024", "final_value"=>754371.84, "con_win_date"=>"2024-04-17T00:00:00", "lowest_offer"=>754371.84, "highest_offer"=>754371.84}

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.