Obstarávanie

Architektonicko urbanisticko krajinárska anonymná súťaž návrhov Turzovské kúpele


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Košický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
18 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
18 000,00
Zaplatené:
100.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71200000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom nadväzujúcej zákazky na poskytnutie služieb bude dopracovanie urbanisticko-architektonickej štúdie pre obnovu a rozvoj areálu Turzovských kúpeľov pre existujúce i novo navrhované stavby, ktoré sú predmetom návrhu a prislúchajúce verejné priestory - ako spodrobnenie navrhovaného riešenia s popisom stratégie investičného rozvoja. Štúdia poslúži ako podklad pre ďalšie stupne projektovej dokumentácie obnovy a rozvoja kúpeľného areálu. Na základe dopracovanej urbanisticko-architektonickej štúdie vyhlasovateľ bude s víťazom rokovať s cieľom etapovite zazmluvniť následné projektové práce a súvisiace služby, ktoré budú predmetom opcie pre víťaza súťaže ako samostatné zákazky v samostatných rokovacích konaniach, po získaní potrebných finančných prostriedkov v zmysle víťazného návrhu a dodržania autorských práv. Tieto projektové práce a súvisiace služby zahŕňajú: • projektovú dokumentáciu pre územné konanie • projektovú dokumentáciu pre stavebné konanie • projektovú dokumentáciu pre realizáciu stavby (vrátane výkazov výmer a rozpočtov pre objekty) • výkon autorského dozoru počas realizácie stavby Postupnosť zhotovenia projektových dokumentácií a súvisiacich služieb architekta pre vyššie uvedené objekty bude určená finančným krytím na strane vyhlasovateľa a na základe schválenej dopracovanej urbanisticko-architektonickej štúdie. Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezadať celý rozsah projektových dokumentácií a súvisiacich služieb architekta pre vyššie uvedené objekty víťazovi.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
BETWEEN s.r.o. 1 18 000,00 Neuvedené EUR 29. Máj 2024 387811 https://crz.gov.sk/zmluva/9344072/ {"desc"=>"Predmetom nadväzujúcej zákazky na poskytnutie služieb bude dopracovanie urbanisticko-architektonickej štúdie pre obnovu a rozvoj areálu Turzovských kúpeľov pre existujúce i novo navrhované stavby, ktoré sú predmetom návrhu a prislúchajúce verejné priestory - ako spodrobnenie navrhovaného riešenia s popisom stratégie investičného rozvoja. Štúdia poslúži ako podklad pre ďalšie stupne projektovej dokumentácie obnovy a rozvoja kúpeľného areálu. \nNa základe dopracovanej urbanisticko-architektonickej štúdie vyhlasovateľ bude s víťazom rokovať s cieľom etapovite zazmluvniť následné projektové práce a súvisiace služby, ktoré budú predmetom opcie pre víťaza súťaže ako samostatné zákazky v samostatných rokovacích konaniach, po získaní potrebných finančných prostriedkov v zmysle víťazného návrhu a dodržania autorských práv. Tieto projektové práce a súvisiace služby zahŕňajú:\n•\tprojektovú dokumentáciu pre územné konanie\n•\tprojektovú dokumentáciu pre stavebné konanie\n•\tprojektovú dokumentáciu pre realizáciu stavby (vrátane výkazov výmer a rozpočtov pre objekty)\n•\tvýkon autorského dozoru počas realizácie stavby\nPostupnosť zhotovenia projektových dokumentácií a súvisiacich služieb architekta pre vyššie uvedené objekty bude určená finančným krytím na strane vyhlasovateľa a na základe schválenej dopracovanej urbanisticko-architektonickej štúdie. Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezadať celý rozsah projektových dokumentácií a súvisiacich služieb architekta pre vyššie uvedené objekty víťazovi.\n", "title"=>"Architektonicko urbanisticko krajinárska anonymná súťaž návrhov Turzovské kúpele", "con_name"=>"Rámcová dohoda o poskytovaní služieb architekta", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"71200000", "addon_cpv"=>["71220000"], "con_crz_id"=>"PRK_ASN_2023", "final_value"=>18000.0, "con_win_date"=>"2024-04-15T00:00:00", "lowest_offer"=>18000.0, "highest_offer"=>nil}

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.