Obstarávanie

PRESTAVBA A NADSTAVBA MATERSKEJ ŠKOLY ČEĽADICE


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Čeľadice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
326 071,16
Konečná suma(Bez DPH):
239 326,03
Zaplatené:
73.39%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe: PRESTAVBA A NADSTAVBA MATERSKEJ ŠKOLY ČEĽADICE Pôvodný objekt má jedno nadzemné podlažie. Stavebný objekt po prestavbe a nadstavbe bude riešený ako dvojpodlažný objekt. Zastrešenie pôvodnej časti objektu ako aj nadstavovanej časti pôvodného objektu bude tvoriť plochá strecha so sklonom 1,5 %. Existujúci stavebný objekt Materská škola je murovaná konštrukcia. Nosnosť zabezpečujú nosné múry z tehál, hrúbky 400 a 450 mm. Vnútorné nosné murivo je tak tiež z tehál, hrúbky 400 mm a vnútorné deliace murivo je tehlové hr. 150 mm. Stropná konštrukcia je tvorená betónovými panelmi v spáde. Časť pôvodného objektu je po svojom obvode zateplená tepelnou izoláciou. Ostatná časť pôvodného objektu nie je zateplená. Vonkajšiu omietku časti pôvodnej budovy bez zateplenia tvorí pôvodná fasádna omietka. Výplne otvorov sú plastové okná a dvere. V rámci prestavby pôvodného objektu časť budovy, ktorá nie je zateplená bude zateplená tepelnou izoláciou minerálnou vlnou a ako ukončujúca vrstva po obvode celého objektu bude nová fasádna omietka. Strešná konštrukcia pôvodnej časti objektu bude taktiež v rámci prestavby opravená a zateplená príslušnou hrúbkou tepelnej izolácie. Nadstavbou pôvodného objektu MŠ sa zvýši kapacita Materskej školy o 20 detí. V nadstavovanej časti pôvodného objektu sa bude nachádzať herňa, šatňa, hygienická miestnosť, spálňa a miestnosť pre personál. V hygienickej miestnosti sa bude nachádzať aj toaleta pre personál a miestnosť s výlevkou pre upratovačku. Na podlaží 1.NP sa odstránením nenosnej deliacej konštrukcie medzi pôvodnou miestnosťou pre personál a jedálňou rozšíri jedáleň a miestnosť pre personál bude premiestnená na podlažie 2.NP. Na podlaží 1.NP sa v priestoroch vstupnej chodby dobuduje schodisko. Šatňa č.2 pre triedu č.2 bude oddelená samostatnou priečkou s dverami. Miestnosti, v ktorých nie je možnosť vetrať prirodzeným spôsobom budú odvetrávané núteným vetraním ako je naznačené vo výkresovej časti PD. Stavba je prístupná z miestnej komunikácie. Objekt pôvodnej Materskej školy je jednopodlažná budova ale po prestavbe a nadstavbe bude budova MŠ dvojpodlažná. Jedná sa o jednoduchú prestavbu prostredníctvom prestavby a nadstavby pôvodnej budovy MŠ z dôvodu rozšírenia kapacity Materskej školy pre deti a mládež v predškolskom veku v obci Čeladice, okres Nitra. - v zmysle výkazu výmer a projektovej dokumentácie v prílohe!

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
STAVOMAL, s r.o. 6 239 326,03 Neuvedené EUR 13. Jún 2024 387917 https://www.crz.gov.sk/zmluva/9397906/ {"desc"=>"Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe:\nPRESTAVBA A NADSTAVBA MATERSKEJ ŠKOLY ČEĽADICE\n\nPôvodný objekt má jedno nadzemné podlažie. Stavebný objekt po prestavbe a nadstavbe bude riešený ako dvojpodlažný objekt. Zastrešenie pôvodnej časti objektu ako aj nadstavovanej časti pôvodného objektu bude tvoriť plochá strecha so sklonom 1,5 %. Existujúci stavebný objekt Materská škola je murovaná konštrukcia. Nosnosť zabezpečujú nosné múry z tehál, hrúbky 400 a 450 mm. Vnútorné nosné murivo je tak tiež z tehál, hrúbky 400 mm a vnútorné deliace murivo je tehlové hr. 150 mm. Stropná konštrukcia je tvorená betónovými panelmi v spáde. Časť pôvodného objektu je po svojom obvode zateplená tepelnou izoláciou. Ostatná časť pôvodného objektu nie je zateplená. Vonkajšiu omietku časti pôvodnej budovy bez zateplenia tvorí pôvodná fasádna omietka. Výplne otvorov sú plastové okná a dvere. V rámci prestavby pôvodného objektu časť budovy, ktorá nie je zateplená bude zateplená tepelnou izoláciou minerálnou vlnou a ako ukončujúca vrstva po obvode celého objektu bude nová fasádna omietka. Strešná konštrukcia pôvodnej časti objektu bude taktiež v rámci prestavby opravená a zateplená príslušnou hrúbkou tepelnej izolácie. Nadstavbou pôvodného objektu MŠ sa zvýši kapacita Materskej školy o 20 detí. V nadstavovanej časti pôvodného objektu sa bude nachádzať herňa, šatňa, hygienická miestnosť, spálňa a miestnosť pre personál. V hygienickej miestnosti sa bude nachádzať aj toaleta pre personál a miestnosť s výlevkou pre upratovačku. Na podlaží 1.NP sa odstránením nenosnej deliacej konštrukcie medzi pôvodnou miestnosťou pre personál a jedálňou rozšíri jedáleň a miestnosť pre personál bude premiestnená na podlažie 2.NP. Na podlaží 1.NP sa v priestoroch vstupnej chodby dobuduje schodisko. Šatňa č.2 pre triedu č.2 bude oddelená samostatnou priečkou s dverami. Miestnosti, v ktorých nie je možnosť vetrať prirodzeným spôsobom budú odvetrávané núteným vetraním ako je naznačené vo výkresovej časti PD.\nStavba je prístupná z miestnej komunikácie. Objekt pôvodnej Materskej školy je jednopodlažná budova ale po prestavbe a nadstavbe bude budova MŠ dvojpodlažná. Jedná sa o jednoduchú prestavbu prostredníctvom prestavby a nadstavby pôvodnej budovy MŠ z dôvodu rozšírenia kapacity Materskej školy pre deti a mládež v predškolskom veku v obci Čeladice, okres Nitra.\n\n-\tv zmysle výkazu výmer a projektovej dokumentácie v prílohe!\n", "title"=>"PRESTAVBA A NADSTAVBA MATERSKEJ ŠKOLY ČEĽADICE", "con_name"=>"Zmluva o dielo", "currency"=>"EUR", "main_cpv"=>"45214100", "addon_cpv"=>nil, "con_crz_id"=>"9397906", "final_value"=>239326.03, "con_win_date"=>"2024-06-11T00:00:00", "lowest_offer"=>239326.03, "highest_offer"=>309909.31}

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.