Obstarávanie

Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia al. ekvivalent


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum účelových zariadení
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
96 643,00
Konečná suma(Bez DPH):
85 000,00
Zaplatené:
87.95%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15113000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka čerstvého mäsa bravčového, hovädzieho, hydiny, mäsových výrobkov a vajec pre potreby stravovacích zariadení; Dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa v Bratislavskom kraji, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy, pričom vždy pôjde o strediská nachádzajúce sa v príslušnom kraji; Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú v príslušnom kraji počas trvania uzatvorenej zmluvy

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: balenie, Hodnota / charakteristika: v prepravkách, čerstvé; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčová krkovička čerstvá bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 825; Technické vlastnosti: Bravčové karé čerstvé bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3950; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1550; Technické vlastnosti: Bravčová masť 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 190; Technické vlastnosti: Hovädzie plece bez kosti z býka čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno bez kosti z býka čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min 45 %, ryža min 25 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Klobása ipeľská, podiel bravčového mäsa min 40 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Klobása vianočná, podiel mäsa min 60 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 122; Technické vlastnosti: Párky spišské, podiel bravčového mäsa min 56 %, hovädzieho mäsa min 24 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 460; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, podiel bravčovej pečene min 38 %, bravčového mäsa min 34 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Saláma malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min 50 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, podiel bravčovej slaniny 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Špekačky, podiel bravčového mäsa min 54 %, hovädzieho mäsa min 26 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 190; Technické vlastnosti: Šunka debrecínska, podiel bravčového karé min 55 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Šunka dusená, podiel bravčového stehna min 67 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 940; Technické vlastnosti: Šunka chlebíčková, podiel bravčového stehna bez kosti 51 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 62; Technické vlastnosti: Údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min 75 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Údené moravské mäso, podiel bravčového stehna min 66 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Údené koleno zadné s kosťou, podiel bravčového kolena min 90 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 270; Technické vlastnosti: Vajcia slepačie čerstvé, akostná trieda A, veľkosť L, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 84350; Technické vlastnosti: Kuracie prsia/rezne bez kože, slovenská produkcia, čerstvé kuracie mäso bez obsahu vody, minimálna trvanlivosť 3 dni , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 240; Technické vlastnosti: Kurča celé bez drobkov , trieda A, kalibrované 1 300 g, minimálny obsah vody, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1560; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 86; Technické vlastnosti: Slanina anglická 60% b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčový bok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Bravčová panenka chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 71; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 240; Technické vlastnosti: Bravčové stehno 90% k.ú.b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 690; Technické vlastnosti: Kosti hovädzie vývar-čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 27; Technické vlastnosti: Klobása bravčová Stupavská v čreve - Stupavské cigáro, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 720; Technické vlastnosti: Klobása maďarská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Klobása domáca v čeve, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 52; Technické vlastnosti: Klobása čabajská 75% br maso, 25% hov maso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 46; Technické vlastnosti: Viedenské párky 51% br maso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - stehno 100% b.k.k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1540; Technické vlastnosti: Hovädzí výrez na guľáš 100%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 140; Technické vlastnosti: Hovädzí močing, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 42; Technické vlastnosti: Hovädzie držky 99% predvar.,krájané l kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Kuracie pečene, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 870; Technické vlastnosti: Kuracie krídla, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 221; Technické vlastnosti: Kuracie prsia bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4090; Technické vlastnosti: Morčacie prsia bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Jelení guľáš, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32; Technické vlastnosti: Sekaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Javorinské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 380; Technické vlastnosti: Hovädzie predné krk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 312; Technické vlastnosti: Párky Fajn, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1090; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 240 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1620; Technické vlastnosti: Bravčové karé b.k. údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 82; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 492; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička b.k. údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 52; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková 100% k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Kuracie stehná b.k. spod., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Pytliacka klobása, brav. mäsa min. 95%, zmes prírod. korenia, soľ, sójová bielkovina, živoč. bielkovina, sójová vláknina, stabilizátory, atioxidanty, farbivá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Šunka prosciutto, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: Kačacie prsia s kožou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Pozana mäso, s.r.o. 2 85 000,00 0% EUR 7. Január 2016 99604

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.