Obstarávanie

Oprava trafostanice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
50 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
27 500,00
Zaplatené:
55.0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45317300-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Jestvujúci stav: Rozvodňa VN 22 kV pozostáva z 12 polí s výsuvnými odpínačmi, niektoré časti sú už nefunkčné (ochrany, ovládania a signalizácia v poruchách nefunkčné – neopraviteľné).; ). Z celej rozvodne sa využívajú 4 polia a to slučka VN L 483 pole 9, pole 5 (v poruche), pole 1 – trafo T1 zapnuté a pole 2 trafo T2 vypnuté nepoužíva sa. Tento rozvádzač je rozmerov cca: 12x4 m.; Rozvodňa VN 22 kV jestvujúca sa demontuje v plnom rozsahu a nahradí sa novou pozostávajúcu zo 4 polí:; 1. pole – typ IM, slučka VN L 483 – smer TS 204; 2. pole – typ IM, slučka VN L 483 – smer TS 577; 3. pole – typ QM, trafo T1 (630 kVA); 4. pole – typ QM, trafo T2 (nepoužíva sa) ako rezerva; Rozmery: dĺžka 1500 mm, hĺbka 900 mm, výška 1600 mm; K realizácií je potrebná spolupráca so Západoslovenskou distribučnou, a.s. Bratislava, linka L483 je ich majetkom.; Potrebná realizácia:; - konzultácie na energetike ; - vyhotovenie projektovej dokumentácie + overiť dokumentáciu ne tech. inšpekcii SR – vyhradené technické zariadenie v zmysle Vyhl: 508/2009; - dohodnúť termín odstávok VN a časový priestor pre realizáciu s energetikou; - upraviť niektoré stavebné časti v trafostanici; - prespojkovať staré káble VN linky L483; - výmena satrých káblov VN 22 kV na transformátory T1 a T2; - vykonanie revíznej správy, vysokonapäťovej skúšky na kábloch a prvej úradnej skúšky; Technické vlastnosti: ; - rozvádzač VN22 kV ; - stavebná úprava v rozvodni (prestupy, protipožiarne upchávky); - kábelové prepoje 22 kV z nových skríň VN na transformátory T1 a T2; - kábelové lávky + uchytenie pre nové káble 22 kV; - priestorové úpravy v rozvodni pre osadenie nového rozvádzača VN; - projektová dokumentácia; - technická inšpekcia SR (osvedčenie projektovej dokumentácie a prvá úradná skúška podľa Vyhl: 508/2009; - demontáž pôvodného zariadenia VN; - likvidácia zdemontovaného zariadenia a jeho odvoz; - dopravné náklady a výpomoc mechanizmov; - revízna správa; Spolupráca s Západoslovenská distribučná, a.s. (Hraničná 14, Bratislava) (ZSDIS); -manipulácia v sieti Vn 22 kV (zaisťuje majiteľ Západoslovenská distribučná, a.s. Bratislava; -prespojkovanie starých káblov ANKTOYPV hybridnou spojkou na káble AXEKVCEY 1x240+ koncovky RAYCHEM (slučka linky VN L – 483) zabezpečuje ZSDIS; - spolupráca s Energetikou ZSE, a.s. Bratislava; - vysokonapäťová skúška káblov VN linky č. 483

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Elektroenergetické montáže, a.s. 4 33 000,00 20% EUR 7. Marec 2016 103604

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.