Obstarávanie

Stravovanie zamestnancov v priestoroch objednávateľa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
167 700,00
Konečná suma(Bez DPH):
139 748,33
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55521100-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
Obed
Množstvo:
65000.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1) Predmetom zákazky je výroba, dodávka a výdaj hotového jedla - obedov a rozvoz hygienicky balenej stravy v rámci mesta Košice; 2) Predmet zákazky pozostáva z výroby, dodávky, výdaja a rozvozu obedov z ponuky minimálne 4 druhov hlavných jedál (z toho dve jedlá mäsité, jedno jedlo bezmäsité a jedno jedlo odľahčené)+ 2 druhy polievky+nápoj; 3) Predmet zákazky pozostáva z výroby, dodávky, výdaja a rozvozu obedov cca 130 obedov/deň, 5 dní v týžni počas 24 mesiacov ( t.j. 500 pracovných dní ) Z toho 60% teplá strava - výdaj a 40% balená strava vrátane PET obalu.; 4) Okrem prípravy a podávania jedál je dodávateľ povinný zabezpečiť aj čistotu v priestoroch výdajne .

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 191) Pri polievke inej ako mäsový vývar Objednávateľ požaduje prílohu:, Hodnota / charakteristika: jeden krajec chleba alebo jeden rožok; Technické vlastnosti: 192) Pri poskytovaní služby musia byť dodržané aj ďalšie platné a účinné všeobecne záväzné právne predpisy najmä zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákon č. 152/1995 Z.z. o potravinách. , Hodnota / charakteristika: Takéto porušenie je podstatné porušenie zmluvných podmienok. ; Technické vlastnosti: 193) Varenie, skladovanie a podávanie jedál musí byť v súlade s platným a účinným Potravinovým kódex a s platnou a účinnou vyhláškou MZ SR č. 533/2007. Z.z. o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania., Hodnota / charakteristika: Takéto porušenie je podstatné porušenie zmluvných podmienok. ; Technické vlastnosti: 194) Dodávateľ je povinný mať na danú prevádzku vypracovaný HACCP systém a prevádzkový poriadok, ktoré predloží verejnému obstarávateľovi najneskôr 1 pracovný deň pred začatím poskytovania služieb. , Hodnota / charakteristika: Nepredloženie alebo nedodržiavanie HACCP sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. ; Technické vlastnosti: 195) Dodávateľ najneskôr do 3 pracovných dní od vyzvania predloží verejnému obstarávateľovi schválený prevádzkový poriadok príslušným regionálnym orgánom verejného zdravotníctva. , Hodnota / charakteristika: Nepredloženie prevádzkového poriadku sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1) Čas vydávania obedov v jedálni objednávateľa, Jednotka: hod., Minimum: 11:30, Maximum: 13:30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2) Dodávka hygienicky balenej stravy v uzavretých PET obaloch, ktoré budú zatavené fóliou na určené odberné miesta v Košiciach., Jednotka: hod., Minimum: 11:00, Maximum: 11:30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4) Po/P1 Zeleninový boršč, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 5) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 6) Po/M1 Kuracie prsia plnené brokolicou, nivová omáčka, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 7) Po/M2 Bravčové karé na hubách, slovenská ryža, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 8) Po/M3 Vyprážané bravčové fašírky, zemiaky na kyslo, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/250/2ks; Technické vlastnosti: 9) Po/M4 Tvarohové knedlíčky s nugátovou náplňou, toping, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 10) Ut/P1 Hrášková polievka s mätou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 11) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 12) Ut/M1 Guláš z daniela, špenátové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 13) Ut/M2 Grilovaný kurací steak s medovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 14) Ut/M3 Bravčové rizoto so syrom, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 15) Ut/M4 Žemľovka s tvarohom a jablkami, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 16) St/P1 Richtárska polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 17) St/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 18) St/M1 Kurací čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 19) St/M2 Bravčové karé plnené praženicou, kukuricová ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 20) ST/M3 Grilovaný Hermelín s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 21) St/M4 Miešaný listový šalát, vyprážané kuracie nugetky s dressingom, toast, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 22) Št/P1 Hŕstková polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 23) Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 24) Št/M1 Zapekaný kurací plátok s restovanou pečeňou a syrom, hranolky a dusená ryža, cviklový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 25) Št/M2 Gazdovský bravčový plátok s volským okom a slaninkou, opekané zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 26) Št/M3 Kurací stroganov, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 27) Št/M4 Vyprážaná brokolica, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200/200/30; Technické vlastnosti: 28) Pi/P1 Oravská kapustová polievka s klobásou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 29) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 30) Pi/M1 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 31) Pi/M2 Tatranská kuracia pochúťka v zemiakovej placke so strúhaným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 32) Pi/M3 Penne s kuracím mäsom, šampiňónmi, kukuricou a syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 33) Pi/M4 Pečené domáce buchty plnené slivkovým lekvárom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 34) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: čislo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 35) Po/P1 Paradajková polievka s fazuľovými luskami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 36) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 37) Po/M1 Kuracie Cordon bleu, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 38) Po/M2 Bravčová roláda so sušenou slivkou, zeleninová ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 39) Po/M3 Hrachová kaša s údeným mäsom, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300/120/2ks; Technické vlastnosti: 40) Po/M4 Caesar šalát s kuracím mäsom, krutóny, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 41) Ut/P1 Zemiakovo mrkvový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 42) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 43) Ut/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 44) UT/M2 Bravčový vrabec, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/150/160; Technické vlastnosti: 45) Ut/M3 Gratinované zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 46) Ut/M4 Špenátové palacinky na slano, plnené restovanou šunkou a taveným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 47) St/P1 Francúzska cibuľačka so syrovou bagetkou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 48) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 49) ST/M1 Sviečková na smotane, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/160; Technické vlastnosti: 50) St/M2 Grilovaný losos s holandskou omáčkou, hranolky a dusená ryža, obloha, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 51) St/M3 Zemiakové lokše plnené kačacou pečeňou, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/2ks/100; Technické vlastnosti: 52) St/M4 Zemiakové guľôčky s nugátovou plnkou, maková posýpka s maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 53) Št/P1 Zeleninová polievka s cestovinou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 54) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 55) Št/M1 Grilovaný kurací steak so špargľovo-smotanovou omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 56) Št/M2 Bravčové pikantné soté s hráškom v zemiakovej placke so syrom, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/1ks/100; Technické vlastnosti: 57) Št/M3 Špagety Carbonara, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 58) Št/M4 Vyprážaná mozzarella, hranolky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 59) Pi/P1 Brokolicová polievka s opraženou mrkvou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 60) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 61) Pi/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený bryndzou a slaninkou, zemiaková kaša, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 62) Pi/M2 Pečená bravčová krkovička, dusená červená kapusta, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/150/160; Technické vlastnosti: 63) PI/M3 Grilovaný gazdovský kurací špíz, opekané zemiaky, čalamáda, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 64) Pi/M4 Palacinky s džemom, čokoládový toping a šľahačka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 65) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 66) Po/P1 Fazuľková mliečna polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 67) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 68) Po/M1 Kurací steak s gorgonzolovou omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 69) Po/M2 Bravčový perkelt, maslové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 70) Po/M3 Pečená klobása, šošovicový prívarok, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/300/2ks; Technické vlastnosti: 71) Po/M4 Vyprážaný syrový špíz so šunkou v pivnom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 72) Ut/P1 Šošovicová polievka s klobásou, chlieb, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 73) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 74) Ut/M1 Pečené kuracie stehno plnené žemľovou plnkou, zemiaková kaša, kompót, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180/200/100; Technické vlastnosti: 75) Ut/M2 Hovädzí španielsky vtáčik, tarhoňa, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 76) Ut/M3 Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 77) Ut/M4 Karfiolový mozoček, cviklový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320/100; Technické vlastnosti: 78) St/P1 Špenátová polievka s krutónmi, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 79) ST/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 80) St/M1 Bravčový steak s pfeffer omáčkou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 81) St/M2 Zapekané kuracie prsia so slaninkou a údeným syrom, dusená ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 82) St/M3 Segedínsky guláš, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 83) St/M4 Farfalle s lososom a špenátovou omáčkou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 84) Št/P1 Gulášová falošná polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 85) Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 86) Št/M1 Vyprážaný kurací rezeň v sézame, zemiaková kaša, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 87) Št/M2 Pečené kačacie stehno, červená dusená kapusta, zemiakové lokše, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/150/2ks; Technické vlastnosti: 88) Št/M3 Kuracie prsia na čínsky spôsob, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 89) Št/M4 Zemiakové šúľance plnené slivkovým lekvárom s opraženou strúhankou a maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 90) Pi/P1 Zeleninový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 91) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 92) Pi/M1 Vyprážaná kuracia kapsa plnené slaninkou a syrom, varené zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 93) Pi/M2 Gazdovská plnená kapusta s pochúťkovou kyslou smotanou, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/2ks; Technické vlastnosti: 94) Pi/M3 Perkelt z hlivy ustricovej, maslové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 95) Pi/M4 Kurací gyros s ratatouille zeleninou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 96) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: čislo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 97) Po/P1 Fazuľová polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 98) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 99) Po/M1 Zapekaná kuracia rolka plnená sušenými slivkami, obalená slaninkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 100) Po/M2 Strapačky s kyslou kapustou, pečená bravčová krkovička, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300/120; Technické vlastnosti: 101) Po/M3 Vyprážaný Hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 102) Po/M4 Zemiakové guľôčky plnené lesnou plnkou s opraženou strúhankou s maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 103) Ut/P1 Hrášková polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 104) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 105) Ut/M1 Vyprážaný bravčový rezeň plnený restovanými šampiňónmi s cibuľkou, zemiaková kaša, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 106) Ut/M2 Grilované kuracie prsia s dijonskou omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 107) Ut/M3 Kuracie chilli con carne, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 108) Ut/M4 Granatiersky pochod, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 109) St/P1 Cícerová polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 110) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 111) St/M1 Maďarský guláš, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/160; Technické vlastnosti: 112) St/M2 Holandský bravčový rezeň so syrom, opekané zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 113) St/M3 Grilovaný kurací steak, restovaná baby mrkva s fazuľovými luskami na masle, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 114) St/M4 Slivkové pirohy s opraženou strúhankou a maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 115) Št/P1 Hrachová polievka s párkom, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 116) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 117) Št/M1 Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 118) Št/M2 Zapekaná kuracia rolka obalená oravskou slaninkou, syrovo-cesnakový dressing, hranolky a dusená ryža, miešaný šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100/100; Technické vlastnosti: 119) Št/M3 Špagety Bolognese, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 120) Št/M4 Francúzske zemiaky, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 121) Pi/P1 Kulajda, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 122) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 123) Pi/M1 Vyprážaná tilapia, zemiaková kaša, šalát z červenej kapusty s kyslou smotanou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 124) Pi/M2 Kurací gyros s tzatziki omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 125) Pi/M3 Poľský bravčový bigos, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/2ks; Technické vlastnosti: 126) Pi/M4 Bryndzové pirohy so slaninkou a smotanou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 127) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 128) Po/P1 Paradajková polievka so syrom, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 129) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 130) Po/M1 Grilovaný kurací steak, omáčka cafe de paris, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 131) Po/M2 Gazdovský bravčový plátok s volským okom a slaninkou, opekané zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 132) Po/M3 Špenátové halušky so syrovou omáčkou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 133) Po/M4 Zemiakové guľôčky plnené lesnou plnkou s opraženou strúhankou s maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 134) Ut/P1 Hrášková polievka s mrveničkou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 135) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 136) Ut/M1 Prírodný kurací závitok plnený syrom a slaninkou, hubovo smotanová omáčka, zeleninová ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 137) Ut/M2 Plzenský hovädzí guláš, petržlenové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 138) Ut/M3 Losos na pare s bylinkami, anglická zelenina na masle, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 139) Ut/M4 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 140) St/P1 Kelová polievka so zemiakmi, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 141) St/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 142) St/M1 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 143) St/M2 Prírodný kurací závitok plnený šunkou, syrom a špargľou, smotanová omáčka, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 144) St/M3 Rizoto s kuracím mäsom a syrom, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 145) St/M4 Palacinky s tvarohovou plnkou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 146) Št/P1 Frankfurtská polievka s párkom, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 147)Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 148) Št/M1 Zapekaný kurací prírodný rezeň s mozzarellou a paradajkou, dusená ryža, miešaný šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 149) Št/M2 Dusené bravčové fašírky s restovaným hráškom a fazuľovými luskami na masle, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 150) Št/M3 Koložvárska kapusta, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/2ks; Technické vlastnosti: 151) Št/M4 Vyprážaný tofu syr v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 152) Pi/P1 Zemiaková polievka na kyslo, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 153) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 154) Pi/M1 Tatranská kuracia pochúťka v zemiakovej placke so strúhaným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/1; Technické vlastnosti: 155) Pi/M2 Srbské bravčové ražniči, tarhoňa, cviklový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 156) Pi/M3 Kurací stroganov, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 157) Pi/M4 Špenátové lasagne, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 158) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 159) Po/P1 Šampiňónový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 160) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 161) Po/M1 Grilovaný kurací a bravčový plátok, restovaná baby mrkva s fazuľovými luskami na masle, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60/60/200; Technické vlastnosti: 162) Po/M2 Pečená bravčová krkovička so slaninkou a argentínskou omáčkou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 163) Po/M3 Špagety s mäsovými guľkami v paradajkovej omáčke s bazalkou a parmezánom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 164) Po/M4 Gratinovaná brokolica, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 165) Ut/P1 Zemiakovo mrkvový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 166) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 167) Ut/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 168) Ut/M2 Bravčový vrabec, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/150/160; Technické vlastnosti: 169) Ut/M3 Gratinované zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 170) Ut/M4 Špenátové palacinky na slano, plnené restovanou šunkou a taveným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 171) St/P1 Šošovicová polievka na kyslo, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 172) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 173) St/M1 Chrumkavé Corn Flakes kuracie prsia, opekané zemiaky, diabolská omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 174) St/M2 Bravčové soté s hráškom a slaninkou, tarhoňa, šalát (, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 175) St/M3 Penne s kuracím mäsom, šampiňónmi, kukuricou a syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 176) St/M4 Miešaný listový šalát, vyprážané kuracie nugetky s dressingom, toast, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 177) Št/P1 Pórová polievka so zemiakmi, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 178) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 179) Št/M1 Grilovaný gazdovský kurací špíz, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 180) Št/M2 Bravčové karé plnené praženicou, kukuricová ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 181) Št/M3 Kuracie knedlíčky so špenátom a omáčkou quatro fotmaggi, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 182) Št/M4 Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200/200/30; Technické vlastnosti: 183) Pi/P1 Hŕstková polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 184) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 185) Pi/M1 Kurací čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 186) Pi/M2 Grilovaný kurací steak s medovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 187) Pi/M3 Grilovaný Hermelín s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 188) Pi/M4 Šišky s džemom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 189) Ku hlavnému jedlu bude podávaný nápoj ( v zime teplý, v lete chladený), Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 190)Jedálny lístok - Dodávateľ môže ponúknuť aj iné druhy jedál rovnakej kvality, gramáže ako sú uvedené vo vzorovom jedálnom lístku a podávať ich po odsúhlasení objednávateľom., Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
TWO WINGS s.r.o. 1 167 698,00 20% EUR 31. Marec 2016 105361

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.