1) Predmetom zákazky je výroba, dodávka a výdaj hotového jedla - obedov a rozvoz hygienicky balenej stravy v rámci mesta Košice; 2) Predmet zákazky pozostáva z výroby, dodávky, výdaja a rozvozu obedov z ponuky minimálne 4 druhov hlavných jedál (z toho dve jedlá mäsité, jedno jedlo bezmäsité a jedno jedlo odľahčené)+ 2 druhy polievky+nápoj; 3) Predmet zákazky pozostáva z výroby, dodávky, výdaja a rozvozu obedov cca 130 obedov/deň, 5 dní v týžni počas 24 mesiacov ( t.j. 500 pracovných dní ) Z toho 60% teplá strava - výdaj a 40% balená strava vrátane PET obalu.; 4) Okrem prípravy a podávania jedál je dodávateľ povinný zabezpečiť aj čistotu v priestoroch výdajne .
Technické vlastnosti: 191) Pri polievke inej ako mäsový vývar Objednávateľ požaduje prílohu:, Hodnota / charakteristika: jeden krajec chleba alebo jeden rožok; Technické vlastnosti: 192) Pri poskytovaní služby musia byť dodržané aj ďalšie platné a účinné všeobecne záväzné právne predpisy najmä zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákon č. 152/1995 Z.z. o potravinách. , Hodnota / charakteristika: Takéto porušenie je podstatné porušenie zmluvných podmienok. ; Technické vlastnosti: 193) Varenie, skladovanie a podávanie jedál musí byť v súlade s platným a účinným Potravinovým kódex a s platnou a účinnou vyhláškou MZ SR č. 533/2007. Z.z. o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania., Hodnota / charakteristika: Takéto porušenie je podstatné porušenie zmluvných podmienok. ; Technické vlastnosti: 194) Dodávateľ je povinný mať na danú prevádzku vypracovaný HACCP systém a prevádzkový poriadok, ktoré predloží verejnému obstarávateľovi najneskôr 1 pracovný deň pred začatím poskytovania služieb. , Hodnota / charakteristika: Nepredloženie alebo nedodržiavanie HACCP sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. ; Technické vlastnosti: 195) Dodávateľ najneskôr do 3 pracovných dní od vyzvania predloží verejnému obstarávateľovi schválený prevádzkový poriadok príslušným regionálnym orgánom verejného zdravotníctva. , Hodnota / charakteristika: Nepredloženie prevádzkového poriadku sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.
Technické vlastnosti: 1) Čas vydávania obedov v jedálni objednávateľa, Jednotka: hod., Minimum: 11:30, Maximum: 13:30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2) Dodávka hygienicky balenej stravy v uzavretých PET obaloch, ktoré budú zatavené fóliou na určené odberné miesta v Košiciach., Jednotka: hod., Minimum: 11:00, Maximum: 11:30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1; Technické vlastnosti: 4) Po/P1 Zeleninový boršč, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 5) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 6) Po/M1 Kuracie prsia plnené brokolicou, nivová omáčka, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 7) Po/M2 Bravčové karé na hubách, slovenská ryža, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 8) Po/M3 Vyprážané bravčové fašírky, zemiaky na kyslo, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/250/2ks; Technické vlastnosti: 9) Po/M4 Tvarohové knedlíčky s nugátovou náplňou, toping, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 10) Ut/P1 Hrášková polievka s mätou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 11) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 12) Ut/M1 Guláš z daniela, špenátové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 13) Ut/M2 Grilovaný kurací steak s medovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 14) Ut/M3 Bravčové rizoto so syrom, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 15) Ut/M4 Žemľovka s tvarohom a jablkami, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 16) St/P1 Richtárska polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 17) St/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 18) St/M1 Kurací čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 19) St/M2 Bravčové karé plnené praženicou, kukuricová ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 20) ST/M3 Grilovaný Hermelín s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 21) St/M4 Miešaný listový šalát, vyprážané kuracie nugetky s dressingom, toast, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 22) Št/P1 Hŕstková polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 23) Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 24) Št/M1 Zapekaný kurací plátok s restovanou pečeňou a syrom, hranolky a dusená ryža, cviklový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 25) Št/M2 Gazdovský bravčový plátok s volským okom a slaninkou, opekané zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 26) Št/M3 Kurací stroganov, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 27) Št/M4 Vyprážaná brokolica, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200/200/30; Technické vlastnosti: 28) Pi/P1 Oravská kapustová polievka s klobásou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 29) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 30) Pi/M1 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 31) Pi/M2 Tatranská kuracia pochúťka v zemiakovej placke so strúhaným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 32) Pi/M3 Penne s kuracím mäsom, šampiňónmi, kukuricou a syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 33) Pi/M4 Pečené domáce buchty plnené slivkovým lekvárom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 34) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: čislo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2; Technické vlastnosti: 35) Po/P1 Paradajková polievka s fazuľovými luskami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 36) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 37) Po/M1 Kuracie Cordon bleu, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 38) Po/M2 Bravčová roláda so sušenou slivkou, zeleninová ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 39) Po/M3 Hrachová kaša s údeným mäsom, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300/120/2ks; Technické vlastnosti: 40) Po/M4 Caesar šalát s kuracím mäsom, krutóny, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 41) Ut/P1 Zemiakovo mrkvový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 42) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 43) Ut/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 44) UT/M2 Bravčový vrabec, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/150/160; Technické vlastnosti: 45) Ut/M3 Gratinované zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 46) Ut/M4 Špenátové palacinky na slano, plnené restovanou šunkou a taveným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 47) St/P1 Francúzska cibuľačka so syrovou bagetkou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 48) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 49) ST/M1 Sviečková na smotane, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/160; Technické vlastnosti: 50) St/M2 Grilovaný losos s holandskou omáčkou, hranolky a dusená ryža, obloha, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 51) St/M3 Zemiakové lokše plnené kačacou pečeňou, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/2ks/100; Technické vlastnosti: 52) St/M4 Zemiakové guľôčky s nugátovou plnkou, maková posýpka s maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 53) Št/P1 Zeleninová polievka s cestovinou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 54) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 55) Št/M1 Grilovaný kurací steak so špargľovo-smotanovou omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 56) Št/M2 Bravčové pikantné soté s hráškom v zemiakovej placke so syrom, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/1ks/100; Technické vlastnosti: 57) Št/M3 Špagety Carbonara, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 58) Št/M4 Vyprážaná mozzarella, hranolky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 59) Pi/P1 Brokolicová polievka s opraženou mrkvou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 60) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 61) Pi/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený bryndzou a slaninkou, zemiaková kaša, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 62) Pi/M2 Pečená bravčová krkovička, dusená červená kapusta, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/150/160; Technické vlastnosti: 63) PI/M3 Grilovaný gazdovský kurací špíz, opekané zemiaky, čalamáda, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 64) Pi/M4 Palacinky s džemom, čokoládový toping a šľahačka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 65) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: 66) Po/P1 Fazuľková mliečna polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 67) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 68) Po/M1 Kurací steak s gorgonzolovou omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 69) Po/M2 Bravčový perkelt, maslové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 70) Po/M3 Pečená klobása, šošovicový prívarok, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/300/2ks; Technické vlastnosti: 71) Po/M4 Vyprážaný syrový špíz so šunkou v pivnom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 72) Ut/P1 Šošovicová polievka s klobásou, chlieb, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 73) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 74) Ut/M1 Pečené kuracie stehno plnené žemľovou plnkou, zemiaková kaša, kompót, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180/200/100; Technické vlastnosti: 75) Ut/M2 Hovädzí španielsky vtáčik, tarhoňa, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 76) Ut/M3 Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 77) Ut/M4 Karfiolový mozoček, cviklový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 320/100; Technické vlastnosti: 78) St/P1 Špenátová polievka s krutónmi, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 79) ST/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 80) St/M1 Bravčový steak s pfeffer omáčkou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 81) St/M2 Zapekané kuracie prsia so slaninkou a údeným syrom, dusená ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 82) St/M3 Segedínsky guláš, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 83) St/M4 Farfalle s lososom a špenátovou omáčkou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 84) Št/P1 Gulášová falošná polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 85) Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 86) Št/M1 Vyprážaný kurací rezeň v sézame, zemiaková kaša, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 87) Št/M2 Pečené kačacie stehno, červená dusená kapusta, zemiakové lokše, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150/150/2ks; Technické vlastnosti: 88) Št/M3 Kuracie prsia na čínsky spôsob, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 89) Št/M4 Zemiakové šúľance plnené slivkovým lekvárom s opraženou strúhankou a maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 90) Pi/P1 Zeleninový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 91) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 92) Pi/M1 Vyprážaná kuracia kapsa plnené slaninkou a syrom, varené zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 93) Pi/M2 Gazdovská plnená kapusta s pochúťkovou kyslou smotanou, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/2ks; Technické vlastnosti: 94) Pi/M3 Perkelt z hlivy ustricovej, maslové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 95) Pi/M4 Kurací gyros s ratatouille zeleninou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 96) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: čislo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4; Technické vlastnosti: 97) Po/P1 Fazuľová polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 98) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 99) Po/M1 Zapekaná kuracia rolka plnená sušenými slivkami, obalená slaninkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 100) Po/M2 Strapačky s kyslou kapustou, pečená bravčová krkovička, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300/120; Technické vlastnosti: 101) Po/M3 Vyprážaný Hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 102) Po/M4 Zemiakové guľôčky plnené lesnou plnkou s opraženou strúhankou s maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 103) Ut/P1 Hrášková polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 104) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 105) Ut/M1 Vyprážaný bravčový rezeň plnený restovanými šampiňónmi s cibuľkou, zemiaková kaša, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 106) Ut/M2 Grilované kuracie prsia s dijonskou omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 107) Ut/M3 Kuracie chilli con carne, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 108) Ut/M4 Granatiersky pochod, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 109) St/P1 Cícerová polievka so zeleninou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 110) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 111) St/M1 Maďarský guláš, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/160; Technické vlastnosti: 112) St/M2 Holandský bravčový rezeň so syrom, opekané zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 113) St/M3 Grilovaný kurací steak, restovaná baby mrkva s fazuľovými luskami na masle, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 114) St/M4 Slivkové pirohy s opraženou strúhankou a maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 115) Št/P1 Hrachová polievka s párkom, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 116) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 117) Št/M1 Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 118) Št/M2 Zapekaná kuracia rolka obalená oravskou slaninkou, syrovo-cesnakový dressing, hranolky a dusená ryža, miešaný šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100/100; Technické vlastnosti: 119) Št/M3 Špagety Bolognese, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 120) Št/M4 Francúzske zemiaky, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 121) Pi/P1 Kulajda, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 122) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 123) Pi/M1 Vyprážaná tilapia, zemiaková kaša, šalát z červenej kapusty s kyslou smotanou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 124) Pi/M2 Kurací gyros s tzatziki omáčkou, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 125) Pi/M3 Poľský bravčový bigos, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/2ks; Technické vlastnosti: 126) Pi/M4 Bryndzové pirohy so slaninkou a smotanou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 127) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: 128) Po/P1 Paradajková polievka so syrom, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 129) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 130) Po/M1 Grilovaný kurací steak, omáčka cafe de paris, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 131) Po/M2 Gazdovský bravčový plátok s volským okom a slaninkou, opekané zemiaky, kapustový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 132) Po/M3 Špenátové halušky so syrovou omáčkou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 133) Po/M4 Zemiakové guľôčky plnené lesnou plnkou s opraženou strúhankou s maslom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 134) Ut/P1 Hrášková polievka s mrveničkou, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 135) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 136) Ut/M1 Prírodný kurací závitok plnený syrom a slaninkou, hubovo smotanová omáčka, zeleninová ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 137) Ut/M2 Plzenský hovädzí guláš, petržlenové halušky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 138) Ut/M3 Losos na pare s bylinkami, anglická zelenina na masle, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 139) Ut/M4 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 140) St/P1 Kelová polievka so zemiakmi, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 141) St/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 142) St/M1 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 143) St/M2 Prírodný kurací závitok plnený šunkou, syrom a špargľou, smotanová omáčka, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 144) St/M3 Rizoto s kuracím mäsom a syrom, kyslá uhorka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/100; Technické vlastnosti: 145) St/M4 Palacinky s tvarohovou plnkou, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 146) Št/P1 Frankfurtská polievka s párkom, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 147)Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 148) Št/M1 Zapekaný kurací prírodný rezeň s mozzarellou a paradajkou, dusená ryža, miešaný šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 149) Št/M2 Dusené bravčové fašírky s restovaným hráškom a fazuľovými luskami na masle, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 150) Št/M3 Koložvárska kapusta, chlieb, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350/2ks; Technické vlastnosti: 151) Št/M4 Vyprážaný tofu syr v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 152) Pi/P1 Zemiaková polievka na kyslo, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 153) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 154) Pi/M1 Tatranská kuracia pochúťka v zemiakovej placke so strúhaným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/1; Technické vlastnosti: 155) Pi/M2 Srbské bravčové ražniči, tarhoňa, cviklový šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 156) Pi/M3 Kurací stroganov, hranolky a dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/100/100; Technické vlastnosti: 157) Pi/M4 Špenátové lasagne, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 158) Vzorový jedálny lístok, Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6; Technické vlastnosti: 159) Po/P1 Šampiňónový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 160) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 161) Po/M1 Grilovaný kurací a bravčový plátok, restovaná baby mrkva s fazuľovými luskami na masle, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60/60/200; Technické vlastnosti: 162) Po/M2 Pečená bravčová krkovička so slaninkou a argentínskou omáčkou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 163) Po/M3 Špagety s mäsovými guľkami v paradajkovej omáčke s bazalkou a parmezánom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 164) Po/M4 Gratinovaná brokolica, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 165) Ut/P1 Zemiakovo mrkvový krém, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 166) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 167) Ut/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 168) Ut/M2 Bravčový vrabec, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/150/160; Technické vlastnosti: 169) Ut/M3 Gratinované zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 170) Ut/M4 Špenátové palacinky na slano, plnené restovanou šunkou a taveným syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 171) St/P1 Šošovicová polievka na kyslo, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 172) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 173) St/M1 Chrumkavé Corn Flakes kuracie prsia, opekané zemiaky, diabolská omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 174) St/M2 Bravčové soté s hráškom a slaninkou, tarhoňa, šalát (, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 175) St/M3 Penne s kuracím mäsom, šampiňónmi, kukuricou a syrom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 176) St/M4 Miešaný listový šalát, vyprážané kuracie nugetky s dressingom, toast, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 177) Št/P1 Pórová polievka so zemiakmi, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 178) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 179) Št/M1 Grilovaný gazdovský kurací špíz, opekané zemiaky, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 180) Št/M2 Bravčové karé plnené praženicou, kukuricová ryža, šalát, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/100; Technické vlastnosti: 181) Št/M3 Kuracie knedlíčky so špenátom a omáčkou quatro fotmaggi, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 182) Št/M4 Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200/200/30; Technické vlastnosti: 183) Pi/P1 Hŕstková polievka, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 184) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 330; Technické vlastnosti: 185) Pi/M1 Kurací čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200/30; Technické vlastnosti: 186) Pi/M2 Grilovaný kurací steak s medovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 187) Pi/M3 Grilovaný Hermelín s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120/200; Technické vlastnosti: 188) Pi/M4 Šišky s džemom, Jednotka: g, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: 189) Ku hlavnému jedlu bude podávaný nápoj ( v zime teplý, v lete chladený), Jednotka: ml, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 190)Jedálny lístok - Dodávateľ môže ponúknuť aj iné druhy jedál rovnakej kvality, gramáže ako sú uvedené vo vzorovom jedálnom lístku a podávať ich po odsúhlasení objednávateľom., Jednotka: číslo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
TWO WINGS s.r.o. | 1 | 167 698,00 | 20% | EUR | 31. Marec 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.