1. Zabezpečenie dodávok čerstvého, chladeného, nie mrazeného mäsa bravčového a hovädzieho v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa. ; 2. Dodávky mäsa vrátane dopravy prepravnými prostriedkami dodávateľa spôsobom v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyloženia tovaru do skladu na mieste dodania a všetkých nákladov spojených s realizáciou dodávok.
Technické vlastnosti: 1. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, Hodnota / charakteristika: požadujeme splnenie organoleptických požiadaviek (vzhľad, farba povrchu a nákroja, konzistencia, vôňa, chuť), bez cudzieho zápachu a cudzej príchute,; Technické vlastnosti: 2. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, Hodnota / charakteristika: požadujeme tovar bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín,; Technické vlastnosti: 3. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení,; Technické vlastnosti: 4. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, Hodnota / charakteristika: požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný), aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.); Technické vlastnosti: 5. Mäso bravčové, mäso hovädzie, bravčová pečeň, kosti, Hodnota / charakteristika: bez použitia separátov alebo iných náhrad (sója, hrach a pod.).; Technické vlastnosti: 6. Balenie , Hodnota / charakteristika: - v prepravkách, čerstvé, chladené, kvalitné.; Technické vlastnosti: 7. Mäso musí byť skladované u dodávateľa v prevádzkach, ktoré spĺňajú požiadavky a podmienky na skladovanie a uvádzanie na trh potravín a surovín živočíšneho pôvodu v Slovenskej republike a v ostatných členských štátoch Európskeho spoločenstva a tiež všetky príslušné osobitné hygienické požiadavky na bezpečnosť potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy. , Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy; Technické vlastnosti: 8. Mäso musí byť objednávateľovi dovážané motorovými vozidlami dodávateľa, ktoré sú izotermické a strojovo chladené a sú hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu v zmysle platnej legislatívy. Aj počas letných mesiacov motorové vozidlá musia mať svoju požadovanú teplotu, aby spĺňali všetky požadované hygienické a potravinové parametre podľa Potravinového kódexu, aby sa zachovala ich zdravotná nezávadnosť a kvalita., Hodnota / charakteristika: - porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvy
Technické vlastnosti: 1. Bravčový bôčik bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 2. Bravčový bôčik s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 3. Bravčové karé bez kosti k.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2700; Technické vlastnosti: 4. Bravčové karé s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: 5. Bravčové pliecko b.k. a kože s kuch.úpravou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2500; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno kuch.úprava -orech,šál, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: 7. Bravčová panenka - sviečková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: 8. Bravčová krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1100; Technické vlastnosti: 9. Bravčová krkovička s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie predné b.k. kuch.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: 11. Hovädzie zadné b.k. kuch.úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: 12. Hovädzí roštenec k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: 13. Hovädzia sviečková k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: 14. Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: 15. Kosti bravčové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: 16. Kosti hovädzie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: 17. Kosti hovädzie špikové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 5 | 36 316,91 | 10% | EUR | 1. Júl 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.