Funkčná špecifikácia
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné z býka - stehno bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie plece z býka - plece bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí krk z býka - krk bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby,krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti močing z býka - močing, kližka bez kosti z býka, kuchynská úprava, tuk max. 5%, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné s kosťou z býka - predné s kosťou - hruď, rebrá - z býka, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka z býka - vysoká roštenka bez kosti z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia sviečková z býka - sviečková bez kosti z býka 2+ kg, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková zo stehna z býka - falošná sviečková zo stehna z býka, kuchynská úprava, bez mastných častí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledočervenej farby, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti riedke z býka - kosti z býka, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie kosti špikové z býka - kosti z býka - špikové, rezané, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky z býka predvarené - prané predvarené, bal. 1 kg, mrazené, krajina pôvodu: SK, CZ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: