Potraviny určené na priamu konzumáciu, alebo na prípravu jedál.
Technické vlastnosti: Hovädzí výrez bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1500; Technické vlastnosti: Hovädzia pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Bravčový výrez - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčový pliecko - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové stehno - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčové karé - kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčové oškvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová masť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 900; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Šunka bravčová, dusená, min. 70 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčová saláma polosuchá, min. 80 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Oravská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčová klobása, min. 80 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové párky, min. 80 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Bravčová točená, min. 50 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčové špekačky, min. 50 % podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 7 | 22 450,00 | 0% | EUR | 2. Január 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.