Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia hotelových a reštauračných služieb


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
ŠARIŠ CENTRUM, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
180 549,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39313000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
7. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je výber dodávateľa na dodanie zariadenia avybavenia pre reštauračnú a hotelovú časť hotel Šariš v Bardejove vrátane dopravy a inštalácie pre spoločnosť Šariš Centrum a.s. v rámci zabezpečenia projektu pod názvom: Revitalizácia hotelových a reštauračných služieb Operačný program: Konkurencieschopnosť a Hospodársky rast, Prioritná os: 3 Cestovný ruch, 3.1 - Podpora podnikateľských aktivít v cestovnom ruchu.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na stránke www.uvo.sk. Súťažné podklady budú zasielané len v elektronickej podobe. Súťažné podklady je možné vyžiadať elektronicky zaslanou žaiadosťou o zaslanie súťažných podjkladov na adresu vladimir.chlebo@gmail.com. Oprávnenosť predložiť ponuku, uchádzač oprávnený predložiť ponuku: Uchádzačom môže byť fyzická osoba, právnická osoba vystupujúca voči obstarávateľovi samostatne alebo skupina takýchto osôb, vystupujúca voči obstarávateľovi spoločne. Každý oprávnený uchádzač môže predložiť iba jednu ponuku a to samostatne vo svojom mene alebo ako člen skupiny. Spôsob predloženia ponuky. Uchádzač predkladá ponuku v uzatvorenom obale, v termíne určenom v oznámení a v bode 19 SP prostredníctvom pošty, kuriéra alebo osobne na kontaktnú adresu: Regionálna Inovačná Agentúra z.p.o., Ing. Vladimír Chlebo, Heydukova 14, 040 01 Košice, v lehote na predkladanie ponúk určenej vo Výzve a v bode 19. 2 SP. Uchádzač predloží ponuku spôsobom podľa bodu 14 SP v jednom origináli vtlačenej verzii a v jednej kópii na CD/DVD nosiči naskenovanú vo formáte pdf. s ošetrením osobných údajov, ktoré podliehajú zákonu č. 28/2002 Z.z. oochrane osobných údajov (v takej podobe bude ponuka zverejnená na profile Osoby podľa §7). Osoba podľa §7 požaduje predloženie ponuky velektronickej podobe zdôvodu predloženia dokumetov Úradu pre verejné obstarávanie podľa § 9 ods. 6 písm. b) zákona overejnom obstarávaní. V prípade doručovania ponuky poštou je podľa bodu 19.2. SP rozhodujúci termín doručenia ponuky Osobe podľa §7. V prípade osobného doručenia ponuky Osoba podľa §7 potvrdí prevzatie ponuky na potvrdenke, na ktorej je uvedený dátum, čas a miesto prevzatia ponuky. Ponuky doručené na adresu určenú na predkladanie ponúk v lehote na predkladanie ponúk sa uchádzačom nevracajú. Zostávajú ako súčasť dokumentácie o verejnom obstarávaní a táto sa archivuje po dobu 5 rokov. Ponuky doručené po lehote na predkladanie ponúk sa neotvorené vracajú späť na adresu uchádzača. Označenie obalu ponuky: Uchádzač vloží jednotlivé časti ponuky podľa bodu 14 Obsah ponuky, do nepriehľadných obálok, ktoré musia byť uzatvorené aoznačené nasledovnými údajmi: Časť ponuky Ostatné musí byť označená heslom zákazky Ostatné - Revitalizácia hotelových a reštauračných služieb. Tu uviesť označenie príslušnej časti predmetu zákazky (napr. Časť 1 Vybavenie recepcie) Časť ponuky Kritériá musí byť označená heslom zákazky Kritériá -Revitalizácia hotelových a reštauračných služieb. Tu uviesť označenie príslušnej časti predmetu zákazky (napr. Časť 1 Vybavenie recepcie) Uchádzač vloží obálky s jednotlivými časťami ponuky do samostatnej nepriehľadnej obálky, ktorá musí byť uzatvorená, zabezpečená proti neoprávnenému otvoreniu aoznačená nasledovnými údajmi: - adresa predkladania ponúk (adresa kontaktnej osoby 1.2. SP) uvedená v oznámení a v časti 19.1. SP - adresa uchádzača názov alebo obchodné meno, adresa sídla alebo miesta podnikania - označenie Neotvárať - označenie heslom Revitalizácia hotelových a reštauračných služieb