Vyhlásené obstarávanie

Kultúrno-komunikačné a výchovné centrum


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Východná
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
214 390,68
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212300-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. August 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
17. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
17. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ponuky časť "Ostatné" budú otvárané na adrese Obecný úrad 616, 032 32 Východná v zasadacej miestnosti bez účasti uchádzačov. Otvárenie ponúk označených ako "Kritéria" vykoná komisia na mieste a v čase písomné oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Kultúrno-komunikačné a výchovné centrum je navrhovaná rekonštrukcia a prepojenie dvoch objektov s.č.109,110, stojacích vedľa seba s navrhnutou dostavbou na severnej fasáde objektu s.č.110 a južnej fasáde objektu s.č.109, s využitým prízemím objektov a skladom na II.N.P. dostavby. Nad pôvodnými objektami zostávajú pôvodne pôjdne priestory bez využitia. Bližší opis je uvedený v projektovej dokumentácií a výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

1. Záujemca si môže vzhľadom na rozsiahlu projektovú dokumentáciu prevziať súťažné podklady na základe písomnej žiadosti a predložení dokladu o úhrade za súťažné podklady osobne v pracovné dni v čase od 8.00 do 12.00 a od 13.00 do 14.00 hod. na adrese: ODDIEL I: tohto oznámenia alebo mu budú na požiadanie zaslané. 2. Záujemca môže požiadať o vysvetlenie súťažných podkladov najneskôr 6 pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk písomnou formou. 3. Verejný obstarávateľ uvádza, že lehota uskutočnenia 24 mesiacov (bod II.3. tohto oznámenia) bude počítaná od prevzatia staveniska. 4. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované vo výzve na predloženie ponúk a súťažných podkladoch, sa riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.