Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie náhradného zdroja elektrickej energie – baterky s príslušným servisom v objekte podzemné garáže na Uršulínskej ul. v nebytovom priestore vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislavy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
31440000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
11. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
11. August 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Neuvedené
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie, montáž a servis náhradného zdroja elektrickej energie baterky a batériového kabinetu do objektu podzemných garáží na Uršulínskej ul. v suteréne nebytového priestore vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislavy zelené verejné obstarávanie. Technická špecifikácia predmetu zákazky 1.Dodanie a montáž 1 kusu náhradného zdroja elektrickej energie baterky s dobou zálohy 6kVA pri výpadku elektrickej energie cca 65 minút. 2.Dodanie a montáž Batériového kabinetu s dobou zálohy 6kVA cca 110 minút. Pripojenie baterky UPS do pripravenej elektroinštalácie v miestnosti zapojenia. 3.Zhotovenie východiskovej revíznej správy napojenia UPS 4.Technická spolupráca pri odstavení provizórneho zapojenia a inštalácie novej UPS, ktorá bude spočívať z odstavenia provizória, z prehľadu napojenie z magistrátu a zapojenia z UPS MaR, núdzového osvetlenia, ventilátorov odsávania, vstupnovýstupnú kabeláž UPS 5 Cx10mm2 5.Ekologické zneškodnenie starého akumulátora. 6.Servis náhradného zdroja elektrickej energie (24 mesiacov) baterky a batériového kabinetu.

Doplňujúce informácie

Zákazka je zadávaná podľa § 117 ZVO ako zákazka s nízkou hodnotou. Verejný obstarávateľ sa rozhodol predpokladanú hodnotu zákazky nezverejniť. Vzhľadom na podmienky plnenia zmluvy ( zmluvného vzťahu) je predmetné verejné obstarávanie zelené verejné obstarávanie.