Vyhlásené obstarávanie

Profesionálna produkčná výroba


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská agentúra životného prostredia
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
213 883,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
92100000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Január 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Február 2020
Dátum otvárania ponúk:
11. Február 2020
Ponuka musí platiť do:
30. November 2020
Miesto otvárania ponúk:
Slovenská agentúra životného prostredia, Tajovského 28, 975 90 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk komisiou bude v zmysle ust.§ 52 ods. 2 ZVO verejné.Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a to prostredníctvom svojho štatutárneho orgánu /svojich štatutárnych orgánov, resp. môžu byť zastúpení osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom tejto zákazky je profesionálna produkčná výroba 3D stereoskopických audio-vizuálnych diel, interaktívnych aplikácii rozšírenej reality, video projekcie,interaktívnych diel virtuálnej reality a poskytnutie iných profesionálnych produkčných a výrobných služieb aleboiného diela, uvedeného opise. Taktiež je predmetom tejto zákazky aj zabezpečenie produkcie astým súvisiace dodanie diel senvironmentálnou problematikou správami ich vysielať na území Slovenskej republiky. Úspešný uchádzač uhradí odmeny všetkým hercom, komparzistom, štábom asúvisiacim subjektom vprocese vyhotovovania produkcie, požadovanej nižšie. Taktiež hradí všetky výdavky, súvisiace srealizáciou produkcie, najmä, avšak nie výlučne spotrebný materiál, kúpu alebo vyhotovenie leteckých záberov, ak sa požadujú, nájmy, diéty, parkovné, pohonné hmoty do vozidiel, prenájom súvisiacich zariadení na realizáciu produkcie apodobne. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom tejto zákazky je profesionálna produkčná výroba 3D stereoskopických audio-vizuálnych diel, interaktívnych aplikácii rozšírenej reality, video projekcie,interaktívnych diel virtuálnej reality a poskytnutie iných profesionálnych produkčných a výrobných služieb aleboiného diela, uvedeného opise. Taktiež je predmetom tejto zákazky aj zabezpečenie produkcie astým súvisiace dodanie diel senvironmentálnou problematikou správami ich vysielať na území Slovenskej republiky. Úspešný uchádzač uhradí odmeny všetkým hercom, komparzistom, štábom asúvisiacim subjektom vprocese vyhotovovania produkcie, požadovanej nižšie. Taktiež hradí všetky výdavky, súvisiace srealizáciou produkcie, najmä, avšak nie výlučne spotrebný materiál, kúpu alebo vyhotovenie leteckých záberov, ak sa požadujú, nájmy, diéty, parkovné, pohonné hmoty do vozidiel, prenájom súvisiacich zariadení na realizáciu produkcie apodobne. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom elektronického nástroja eZakazky na portáli www.ezakazky.sk. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Požiadavky ustanovujúce spôsob predloženia ponúk a ich obsah sú uvedené v Časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 3. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 6 000,- EUR. Podrobnosti pre zloženie zábezpeky sú uvedené v Časti A. súťažných podkladov. 4. Obhliadka miesta dodania predmetu zákazky nie je potrebná. 5. Verejný obstarávateľ v zmysle § 40 ods.6 písm. g) ZVO vylúči uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 6. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 7. Verejný obstarávateľ na tomto mieste uvádza, že pre určenie predpokladanej hodnoty zákazky vykonal prieskum trhu, v rámci ktorého bezprostredne pred vyhlásením verejného obstarávania vyzval vybrané hospodárske subjekty na ocenenie predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ v tomto verejnom obstarávaní stanovil lehotu na predkladanie ponúk primeranú tomu, aby bolo zabezpečené dodržanie princípov verejného obstarávania a riadnej hospodárskej súťaže. 8. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty. 9. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.