Vyhlásené obstarávanie

Mrazené výrobky (Mrazené potraviny a mrazená zelenina)


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
257 779,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15896000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
22. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční za možnej účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený osobou oprávnenou.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Mrazené výrobky (Mrazené potraviny a mrazená zelenina)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka mrazených potravinárskych výrobkov (mrazených potravín a mrazenej zeleniny) s určením pre stravovacie zariadenia verejného obstarávateľa za účelom prípravy pokrmov pre pacientov a zamestnancov, v predpokladaných objemoch, v sortimente a v čase, v zmysle požiadaviek verejného obstarávateľa. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je doprava a vykládka do skladov objednávateľa v určenom mieste plnenia, vrátane ostatných služieb spojených s dodávkou. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky, súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka mrazených potravinárskych výrobkov (mrazených potravín a mrazenej zeleniny) s určením pre stravovacie zariadenia verejného obstarávateľa za účelom prípravy pokrmov pre pacientov a zamestnancov, v predpokladaných objemoch, v sortimente a v čase, v zmysle požiadaviek verejného obstarávateľa. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je doprava a vykládka do skladov objednávateľa v určenom mieste plnenia, vrátane ostatných služieb spojených s dodávkou. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky, súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Pokračovanie z časti III.1.1) V prípade preukázania podmienky účasti osobného postavenia zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že ich zaradenie bude len do doby platnosti zápisu v zozname hospodárskych subjektov. Za týmto účelom verejný obstarávateľ s odoslaním informácie o zaradení oznámi záujemcovi dokedy je jeho zápis platný. Záujemca je povinný najneskôr 7 kalendárnych dní pred skončením platnosti zápisu v zozname hospodárskych subjektov preukázať verejnému obstarávateľovi aktualizovaný zápis (napr. predložením žiadosti o aktualizovanie zápisu doručenej na UVO v zákonných lehotách). Ak tak záujemca neurobí, verejný obstarávateľ po skončení platnosti zápisu vylúči záujemcu zo zriadeného DNS. Doklady, ktoré sa nepredkladajú: a)V prípade preukázania splnenia podmienky účasti týkajúcej sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní výpisom z Obchodného registra Slovenskej republiky alebo výpisom zo Živnostenského registra Slovenskej republiky, uchádzač nie je povinný v zmysle § 32 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní tieto doklady predkladať verejnému obstarávateľovi, a to z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy. b)S ohľadom na to, že z technických dôvodov nie je možné získať údaje alebo výpisy z informačných systémov Generálnej prokuratúry Slovenskej republiky, predkladá uchádzač doklady podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní vo forme skenu dokumentu/ov výpisu z registra trestov, ktorý bol vydaný v listinnej podobe a to v súlade s § 1 ods. 6 zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii). Odôvodnenie požiadavky Verejný obstarávateľ stanovil podmienku účasti týkajúce sa osobného postavenia v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.