Vyhlásené obstarávanie

SMS žreby


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
4 938 334,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64212100-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
20. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

SMS žreby

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb v rámci podpory predaja produktov spoločnosti TIPOS, v rámci podpory projektu a podpory Prevádzkovania príslušnej hazardnej hry, v rozsahu a za podmienok určených rámcovou dohodou o zabezpečení podpory predaja (s ohľadom na prílohu č. 3 a prílohu č. 4), vrátane vytvorenia a prevádzkovania responzívneho webového sídla a poskytnutie práv a/alebo súvisiacich licencií spoločnosti TIPOS za podmienok určených rámcovou dohodou o zabezpečení podpory predaja.. A. Spoločnosť TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. (ďalej len spoločnosť TIPOS) má záujem vytvoriť projekt, pri ktorom by bola využitá synergia dvoch rôznych hazardných hier, a to (i) inej hazardnej hry podľa § 4 ods. 2 písm. i) zákona č. 30/2019 Z. z. o hazardných hrách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení, pracovne označenej ako tzv. elektronické okamžité lotérie prostredníctvom SMS a (ii) číselných lotérií, najmä vzhľadom na efektívnejšie využitie prostriedkov potrebných na ich prevádzkovanie, dostupnejší a efektívny marketing, rýchle tempo vývoja nových technológií a potreby posilnenia jej konkurencieschopnosti. B. Spoločnosť TIPOS má záujem o podporu predaja svojich produktov v rámci projektu prepojenia hazardných hier podľa písm. A vyššie, a to o. i. prostredníctvom podpory predaja na základe rámcovej dohody o zabezpečení podpory predaja. Predmetom zákazky je poskytovanie služieb v rámci podpory predaja produktov spoločnosti TIPOS, v rámci podpory projektu a podpory Prevádzkovania príslušnej hazardnej hry, v rozsahu a za podmienok určených rámcovou dohodou o zabezpečení podpory predaja (s ohľadom na prílohu č. 3 a prílohu č. 4), vrátane vytvorenia a prevádzkovania responzívneho webového sídla a poskytnutie práv a/alebo súvisiacich licencií spoločnosti TIPOS za podmienok určených rámcovou dohodou o zabezpečení podpory predaja. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené vo Zväzku 3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. K podmienkam účasti - JED: Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že hospodársky subjekt nie je v rámci časti IV JEDu Podmienky účasti oprávnený vyplniť len oddiel - Globálny údaj pre všetky podmienky účasti. Hospodársky subjekt vytvorí odpoveď na dokument JED výzva pomocou Modulu JED vo verejnej zóne. Postup vytvorenia odpovede je dostupný v Príručke k funkcionalitám webového sídla úradu zverejnenej na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html Príručka k funkcionalitám webového sídla úradu, najmä no nielen v rozsahu informácií uvedených v bode 6.2 Modul JED prístupný vo verejnej zóne a podbode 6.2.2 Akcie Modulu JED pre HS vo verejnej zóne tohto dokumentu. Ak uchádzač použije JED/JED-y, verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu prostredníctvom systému EVO požiadať uchádzača o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených JED-om. Uchádzač doručí prostredníctvom systému EVO požadovaný/ požadované doklad/doklady verejnému obstarávateľovi v lehote určenej verejným obstarávateľom, ktorá nesmie byť kratšia ako päť (5) pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti. JED: - elektronická verzia predvyplneného JED-u (xml súbor) je zverejnená v profile verejného obstarávateľa, - adresa na vyplnenie elektronickej verzie JED-u: https://www.uvo.gov.sk/espd/filter?lang=sk. 2. Verejný obstarávateľ zadávanie zákazky realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania Úradu pre verejné obstarávanie (ďalej len "IS EVO"). Postup záujemcu/uchádzača je upravený v príručkách pre záujemcu/uchádzača, ktoré sú zverejnené na stránke portálu IS EVO v položke menu Príručky (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html). Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi sa bude uskutočňovať prostredníctvom systému IS EVO. Pri doručovaní písomností bude verejný obstarávateľ postupovať v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ pri komunikácií elektronicky prostredníctvom systému EVO uvádza, že moment odoslania dokumentu sa považuje za moment jeho doručenia adresátovi. Ďalšie informácie týkajúce sa komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ v súlade s § 66 ods. 7 druhou vetou zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk.