Vyhlásené obstarávanie

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na OZ Slovenská Ľupča na roky 2021 – 2022 LS Staré Hory


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 922 744,93
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77211000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
10. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
7. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
ON-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 18

Výsledky

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na OZ Slovenská Ľupča na roky 2021 – 2022 LS Staré Hory

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na OZ Slovenská Ľupča na roky 2021 – 2022 LS Staré Hory

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na OZ Slovenská Ľupča na roky 2021 – 2022 LS Staré Hory

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na OZ Slovenská Ľupča na roky 2021 – 2022 LS Staré Hory

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na OZ Slovenská Ľupča na roky 2021 – 2022 LS Staré Hory

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na OZ Slovenská Ľupča na roky 2021 – 2022 LS Staré Hory

Opis obstarávania

Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na účely tohto verejného obstarávania predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch.. Lesnícke činnosti v ťažbovom procese na účely tohto verejného obstarávania predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady a prípadné vysvetlenie alebo doplnenie súťažných podkladov alebo vysvetlenie požiadaviek uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, informatívneho dokumentu alebo inej sprievodnej dokumentácie budú verejným obstarávateľom zverejnené ako elektronické dokumenty v profile verejného obstarávateľa https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie- profilov/zakazky/3951 formou odkazu na systém JOSEPHINE. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, s výnimkou podaní a dokumentov súvisiacich s uplatnením revíznych postupov, ktoré sú medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi doručené v súlade s Výkladovým stanoviskom Úradu pre verejné obstarávanie č. 3/2018. JOSEPHINE je systém umiestnený na doméne https://josephine.proebiz.com a bude na účely dokončenia tohto verejného obstarávania softvér používaný na elektronickú komunikáciu. Odkaz na zákazku v komunikačnom rozhraní Josephine :https://josephine.proebiz.com/sk/tender/11343/summary Zábezpeka:Zábezpeka ponúk sa vyžaduje. Zábezpeka je poskytnutie bankovej záruky za uchádzača, poistenie záruky alebo zloženie finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa v banke alebo pobočke zahraničnej banky.Výška zábezpeky je stanovená vo výške 9 100,- 00 EUR. Zábezpeka je povinná. Spôsoby zloženia zábezpeky ponuky: - poskytnutím bankovej záruky za uchádzača - zložením finančných prostriedkov na bankový účet verejného obstarávateľa. Podmienky zloženia zábezpeky Zloženie finančných prostriedkov uchádzačom na bankový účet verejného obstarávateľa. Finančné prostriedky musia byť zložené na účet verejného obstarávateľa vedený vo VÚB a.s. pobočka Banská Bystrica, číslo účtu: 1241389453/0200 IBAN: SK 1102000000001241389453 SWIFT kód: SUBASKBX povinné údaje kvôli identifikácie uchádzačov: s uvedením variabilného symbolu číslo: IČO uchádzača s uvedením špecifického symbolu číslo 150300 s informáciou zábezpeka na: ťažba LS Staré Hory Finančné prostriedky musia byť pripísané na účte verejného obstarávateľa v lehote najneskôr posledný deň uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Doba platnosti zábezpeky spôsobom zloženia finančných prostriedkov na účet obstarávateľa trvá až do uplynutia lehoty viazanosti ponúk ktorá je stanovená do 31.12.2021., resp. do lehoty ukončenia procesu verejného obstarávania. Ak finančné prostriedky nebudú zložené na účte verejného obstarávateľa bude uchádzač z verejnej súťaže vylúčený. Uchádzač doloží k svojej ponuke výpis z bankového účtu o vklade požadovanej čiastky na daný účet verejného obstarávateľa. Verejné obstarávanie nie je žiadne z predefinovaných v oddiele VI.3