Vyhlásené obstarávanie

Audiovizuálny dokument na tému „Biotopy a biodiverzita, najmä v rámci sústavy Natura 2000."


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
EUROTREND
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
199 460,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
92110000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
6. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk časti "Kritériá" všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zástupcovia uchádzačov sa preukážu poverením, resp. občianskym preukazom, v prípade konateľa spoločnosti.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vytvorenie audiovizuálneho dokumentu, ktorého obsahom bude vo forme vizuálnych obrazov ukázať špecifické územia Slovenska, ktoré sú zaradené do sústavy Natura 2000 vrátane 12 podporných šotov.. Predmetom zákazky je vytvorenie audiovizuálneho dokumentu, ktorého obsahom bude vo forme vizuálnych obrazov ukázať špecifické územia Slovenska, ktoré sú zaradené do sústavy Natura 2000 a 12 podporných šotov. AUDIOVIZUÁLNY DOKUMENT Dĺžka dokumentu: cca 60 minút Popis dokumentu: Počas prvých 40 minút budú predstavené všetky ochraňované biotopy, ktoré budú označené formou tituliek, cez ktoré diváka prevedú herci - deti a dospelí. V 20-tich minútach dokumentu bude formou interview dvoch ľudí ozrejmený spôsob ochrany jednotlivých biotopov prezentovaných v prvých 40 minútach, význam a dôležitosť ochrany, ako aj dôležitosť daného biotopu v rámci ekosystému. Územie natáčania: Vychádzajúc zo zoznamu a spoločenskej hodnoty biotopov národného významu, biotopov európskeho významu a prioritných biotopov, bude natáčanie dokumentu realizované v týchto biotopoch: Slaniská a biotopy s výskytom halofytov Piesky a pionierske porasty Vodné biotopy Nelesné brehové porasty Krovinové a kríčkové biotopy Alpínska vegetácia Teplo a suchomilné travinno-bylinné porasty Lúky a pasienky Rašeliniská a slatiny Prameniská Skalné a sutinové biotopy Lesy Dodávateľ vyšpecifikuje presné lokácie natáčania a tieto budú taktiež predmetom schválenia odborných garantom objednávateľa. PODPORNÉ ŠOTY Počet šotov: 12 Dĺžka každého šotu: Á 5 min Spoločná charakteristika šotov: Dodávateľ je zodpovedný za spracovanie scenára jednotlivých šotov, ako aj spracovanie odborných textov. Draft scenára každého šotu ako aj odborné texty budú následne odsúhlasené odberateľom (jeho interným odborným garantom). Dodávateľ vyšpecifikuje presné lokácie natáčania a tieto budú predmetom nutnosti schválenia odborných garantom objednávateľa. V rámci každého šotu bude vystupovať jedna osoba (žena). Formou rozprávania odkomunikuje divákovi dôležitosť ochrany daného biotopu ako aj spôsob ochrany biotopu. Podrobná špecifikácia je v prílohe č.2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk ne je predmetné verejné obstarávanie zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.