Vyhlásené obstarávanie

Zariadenia do výrobnej prevádzky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
MLAĎ - PLASTY, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
120 636,07
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42000000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
6. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
6. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Virtuálne prostredie Informačného systému EVO pre elektronické verejné obstarávanie s využitím funkcionality On-line sprístupnenie ponúk uchádzačom.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup priemyselných strojov do prevádzky podniku MLAĎ - PLASTY, s.r.o. s cieľom zefektívniť produkciu výrobkov z gumy a plastu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je nákup priemyselných strojov do prevádzky podniku MLAĎ - PLASTY, s.r.o. s cieľom zefektívniť produkciu výrobkov z gumy a plastu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je nákup priemyselných strojov do prevádzky podniku MLAĎ - PLASTY, s.r.o. s cieľom zefektívniť produkciu výrobkov z gumy a plastu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je nákup priemyselných strojov do prevádzky podniku MLAĎ - PLASTY, s.r.o. s cieľom zefektívniť produkciu výrobkov z gumy a plastu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je nákup priemyselných strojov do prevádzky podniku MLAĎ - PLASTY, s.r.o. s cieľom zefektívniť produkciu výrobkov z gumy a plastu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní predmetnej zákazky použije podlimitný postup podľa § 112 zákona o verejnom obstarávaní, pričom vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 2. Verejné obstarávanie nie je zelené, nie je obstarávanie inovácií, nie je zamerané na sociálny aspekt. 3. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému verejnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke na profile verejného obstarávateľa podľa bodu I.3 tohto oznámenia, čím verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. 4. V prípade potreby objasniť údaje uvedené v tomto oznámení alebo v súťažných podkladoch, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie prostredníctvom IS EVO. Verejný obstarávateľ odporúča požiadať o vysvetlenie dostatočne vopred a poskytne vysvetlenie údajov tak, že toto vysvetlenie zverejní na svojom profile v rámci tejto zákazky. 5. Na účely zabezpečenia riadneho postupu predmetného verejného obstarávania verejný obstarávateľ má za to, že uchádzač predložením ponuky súhlasí so spracovaním osobných údajov fyzických osôb uvedených v jeho ponuke a zodpovedá za zabezpečenie súhlasov všetkých dotknutých osôb so spracovaním osobných údajov podľa zákona o ochrane osobných údajov, platného v čase predloženia jeho ponuky. 6. Zábezpeka sa nevyžaduje. 7. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO ver. 18.00. Pravidlá pre doručovanie zásielok: zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi okamihom jej prevzatia. Za okamih prevzatia sa považuje okamih, od kedy má adresát objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, tj. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície