Vyhlásené obstarávanie

Oprava vozoviek ciest I. tried technológiou za studena kladených emulzných zmesí


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 100 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233141-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Marec 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Apríl 2015
Dátum otvárania ponúk:
16. Apríl 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Slovenská správa ciest, Miletičová 19, 826 19 Bratislava. Verejný obstarávateľ miesto upresní v oznámení o otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá".
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava vozoviek ciest I. tried technológiou za studena kladených emulzných zmesí. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch..

Doplňujúce informácie

(1) Žiadosť o súťažné podklady záujemca doručí na emailovú adresu kontaktného miesta verejného obstarávateľa: marek.havas@ssc.sk. Súťažné podklady sa záujemcovi poskytnú vyhradne elektronicky formou emailu, verejny obstarávateľ nebude poskytovať záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. (2) Súťažné podklady sú záujemcom k dispozícii i na profile verejného obstarávateľa, ktory je zriadeny v súlade s § 113 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Verejny obstarávateľ bude zverejňovať všetky vysvetlenia, prípadné zmeny, doplnenia a odpovede na prijaté žiadosti o nápravu na svojom profile v rámci danej zákazky, pokiaľ to informačny systém UVO umožní. (3) Akákoľvek komunikácia medzi verejnym obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude vylučne v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovany aj česky jazyk. (4) Všetky náklady a vydavky spojené s prípravou a predložením ponuky, dokladov, ktorymi preukazuje splnenie podmienok účasti a inych dokladov súvisiacich s touto vyzvou, znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na vysledok verejného obstarávania. (5) Verejny obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť túto súťaž, alebo neprijať ani jednu z predloženych ponúk, ak nastane niektorá z okolností uvedenych v § 46 ZVO. Verejny obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predloženych ponúk, ak nebudú zodpovedať jeho finančnym možnostiam, t.j. prekročia jeho finančny limit pre predmet zákazky alebo sú neregulárne alebo inak neprijateľné. (6) Uchádzači predložia originály alebo úradne osvedčené kópie požadovanych dokladov, ak nie je uvedené inak. Všetky doklady musia byť platné a odrážať skutočny stav v čase, v ktorom sa uchádzač zúčastňuje verejnej súťaže. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzačov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musia byť predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do slovenského jazyka okrem dokladov predloženych v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradny preklad v štátnom (slovenskom) jazyku.