Vyhlásené obstarávanie

BÁTKA – kanalizácia II. etapa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Bátka
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 356 458,68
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45232400-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
14. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
14. September 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Hriadel & Heger, Advokátska kancelária s.r.o. Palisády 29, 811 06 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť pri otváraní ponúk zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Všetky podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

BÁTKA – kanalizácia II. etapa

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia II. Etapy odkanalizovania obce Bátka. Obec sa rozhodla pokračovať v budovaní splaškovej kanalizácie, ktorej umiestnenie bude prevažne v miestnych komunikáciách. V rámci II. etapy sa vybuduje čerpacia stanica, ktorá bude prečerpávať splaškové vody medzi zberačmi AB I a AB II. Z čerpacej stanice do zberača AB II sa budú dopravovať splaškové odpadové vody výtlačným potrubím. Presný rozsah stavebných prác je uvedený v projektovej dokumentácii, ktorá tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov, v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky a vo Výkaze výmer, ktorý tvorí prílohu č. 2 súťažných podkladov.. Obec sa rozhodla pokračovať v budovaní splaškovej kanalizácie, ktorej umiestnenie bude prevážne v miestnych komunikáciách. Obcou boli vytypované zberače, ktoré sa budú budovať v II. etape. Jedná sa o zberače AB I a II, AB 1, AB 2, AB 3, AC, AC 1, AC 2 a AD. V rámci II. etapy sa vybuduje čerpacia stanica, ktorá bude prečerpávať splaškové vody medzi zberačmi AB I a AB II. Z čerpacej stanice do zberača AB II sa budú dopravovať splaškové odpadové vody výtlačným potrubím.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje bezodplatný, neobmedzený, úplný a priamy prístupu prostredníctvom elektronických prostriedkov, k dokumentom potrebným na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti a to na internetovej adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/749 2.Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa do systému ERANET na URL: https://obstaravanie.eranet.sk. Uchádzač je oprávnený predložiť ponuku až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému ERANET. Registrácia do systému ERANET je bezplatná. Podmienky a pravidlá používania systému ERANET sú uvedené na: https://obstaravanie.eranet.sk v časti PODMIENKY a MANUÁL. 3. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady (SP) stiahli až po registrovaní sa do systému ERANET. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez registrácie Verejný obstarávateľ nemá evidenciu - o zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov nebudú informovaní. 4. Predkladanie ponúk sa realizuje výlučne elektronicky, prostredníctvom systému ERANET dostupnom na webovej adrese: https://obstaravanie.eranet.sk. 5. Zmluva s úspešným uchádzačom nadobúda účinnosť po splnení odkladacej podmienky, t.j. doručením správy z následnej ex-post kontroly verejného obstarávania od poskytovateľa NFP o pripustení výdavkov z predmetného verejného obstarávania do financovania. V prípade neschválenia procesu verejného obstarávania poskytovateľom nenávratného finančného príspevku, verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo využiť inštitút odkladacej podmienky a následne zmluvu anulovať.