Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti Administratívnej budovy ŠÚ SR v Banskej Bystrici - stavebné práce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 581 558,49
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211350-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
4. November 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Štatistický úrad Slovenskej republiky, Lamačská cesta 3/C, 840 05 Bratislava 45.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk komisiou bude verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a to prostredníctvom svojho štatutárneho orgánu, resp. môžu byť zastúpení osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Viac v bode 23 súťažných podkladov, ktorý obsahuje aj UPOZORNENIE v súvislosti so šírením vírusu COVID-19.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti Administratívnej budovy ŠÚ SR v Banskej Bystrici - stavebné práce

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce - zateplenie obvodových stien, výmena otvorových konštrukcií, zateplenie stropu suterénu a stropu vybraných miestností na 7. a 8. nadzemnom podlaží, zateplenie striech, zriadenie modulárneho nájazdu pre imobilné osoby, obnova logií a terasy, modernizácia výťahov, fotovoltaický lokálny zdroj, výmena svietidiel a rekonštrukcia ústredného kúrenia a nový bleskozvod s cieľom zníženia energetickej náročnosti Administratívnej budovy Štatistického úradu Slovenskej republiky v Banskej Bystrici, t. j. zabezpečenie splnenia globálneho ukazovateľa energetickej hospodárnosti dosahujúcu energetickú úroveň pre kategóriu administratívnej budovy v triede A0.. Predmetom zákazky sú stavebné práce - zateplenie obvodových stien, výmena otvorových konštrukcií, zateplenie stropu suterénu a stropu vybraných miestností na 7. a 8. nadzemnom podlaží, zateplenie striech, zriadenie modulárneho nájazdu pre imobilné osoby, obnova logií a terasy, modernizácia výťahov, fotovoltaický lokálny zdroj, výmena svietidiel a rekonštrukcia ústredného kúrenia a nový bleskozvod s cieľom zníženia energetickej náročnosti Administratívnej budovy Štatistického úradu Slovenskej republiky v Banskej Bystrici, t. j. zabezpečenie splnenia globálneho ukazovateľa energetickej hospodárnosti dosahujúcu energetickú úroveň pre kategóriu administratívnej budovy v triede A0. Presný rozsah prác je špecifikovaný v projektovej dokumentácii pre realizáciu stavby vrátane výkazu výmer a v súťažných podkladoch (časť B Opis predmetu zákazky)

Doplňujúce informácie

ide o zelené verejné obstarávanie - cieľom je zníženie energetickej náročnosti verejnej budovy Zákazka sa zadáva cez systém EVO Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku vo výške 40 000,- eur