Vyhlásené obstarávanie

Servis, údržba a iné súvisiace služby pre vozidlá Záchrannej služby Košice


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Záchranná služba
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
200 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50100000-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
17. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční sprístupnením predložených dokladov verejnému obstarávateľovi v elektronickom nástroji systému ERANET, na adrese Záchranná služba Košice, Business Centrum Moldavská, Moldavská cesta 10/B, 040 11 Košice, Slovensko.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v súlade § 54 ods.3 zákona o verejnom obstarávaní. Nakoľko bude použitá elektronická aukcia, otváranie ponúk je neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Servis, údržba a iné súvisiace služby pre vozidlá Záchrannej služby Košice

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb pre záručné a pozáručné opravy motorových vozidiel, vrátane náhradných dielov použitých k oprave motorových vozidiel Záchrannej služby Košice a iných súvisiacich služieb počas trvania rámcovej dohody.. Predmetom zákazky je poskytovanie autoservisných služieb pre záručné a pozáručné opravy motorových vozidiel, vrátane náhradných dielov použitých k oprave motorových vozidiel Záchrannej služby Košice a iných súvisiacich služieb počas trvania rámcovej dohody pozostávajúce predovšetkým z poskytovania nasledovných služieb: * komplexné vykonávanie opráv a údržby vozidiel v súlade s pokynmi výrobcu pre dané vozidlo * komplexné vykonávanie záručných a pozáručných servisov a opráv vozidiel v súlade s pokynmi výrobcu pre dané vozidlo. * administratívne zabezpečenie a technická realizácia likvidácie poistných udalostí * použitie originálnych alebo neoriginálnych náhradných dielov a príslušenstva pri opravách podľa dohody s objednávateľom, po schválení objednávateľom pre každý prípad jednotlivo * oprava sanitných nadstavieb v súlade so záručnými podmienkami. Aktuálny vozový park Záchrannej služby Košice pozostáva zo 30 sanitných motorových vozidiel značky VW a 26 dispečerských vozidiel a troch nákladných prívesov.

Doplňujúce informácie

Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní a v súlade so súťažnými podkladmi. Verejný obstarávateľ týmto informuje, že všetky povinne zverejňované dokumenty vrátane súťažných podkladov a vysvetlení zverejní v súlade s § 64 ods. 4 zákona o VO v systéme ERANET na URL adrese: https://kezachranka.eranet.sk/tenders v rámci zobrazenia detailu predmetného verejného obstarávania (priamy link: https://kezachranka.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/14 2. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady stiahli až po registrovaní sa do systému. Pri zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov budú títo záujemcovia informovaní. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez registrácie verejný obstarávateľ nemá evidenciu - o zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov nebudú notifikovaní. 3. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa do systému ERANET na URL: https://kezachranka.eranet.sk .Uchádzač je oprávnený predložiť ponuku až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému ERANET. Registrácia do systému ERANET je bezplatná. Podmienky a pravidlá používania systému ERANET sú uvedené na: https://kezachranka.eranet.sk v časti PODMIENKY a MANUÁL. 4. Minimálne technické požiadavky na používanie informačného systému ERANET: OS: MS Win 7 a vyššie, Android, iOS7, Linux; Aktuálne verzie prehliadačov: IE 10 a vyššie, MS Edge, Firefox 32.0 a vyššie, Chrome 40 a vyššie; Ďalšie požiadavky: prístup na Internet, zapnutý JavaScript, zapnuté Cookies. V súlade s § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní komisia vyhodnotí splnenie podmienok účasti uchádzačov podľa § 40 zákona o verejnom obstarávaní po vyhodnotení ponúk podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.