Vyhlásené obstarávanie

Prestavba budovy na bytový dom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Veľká Lehota
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
371 301,54
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
9. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obec Veľká Lehota, Veľká Lehota 52, 966 41 Veľká Lehota
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia uchádzača, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe: Prestavba budovy na bytový dom. Polyfunkčný objekt v minulosti slúžil z časti na bývanie a z časti ako zdravotné stredisko pre obec. V súčasnosti je objekt využívaný ako skladové priestory pre obec. Jedná sa samostatne stojaci polyfunkčný objekt so stanovou strechou. Pôvodný objekt je prízemný a čiastočne podpivničený. Pôvodný objekt je postavený z PP tehál, kameňa a kvádry (predpoklad), strop nad 1.PP je betónový (predpoklad), strop nad 1.NP je drevený trámový s horným a dolným záklopom. V projekte adaptácie a renovácie polyfunkčného objektu na bývanie je riešená architektonicko - stavebná časť, statika, zdravotechnika, ústredné vykurovanie a elektroinštalácia. Pôvodný objekt je napojený na inžinierske siete - elektrika a verejný vodovod. Kanalizácia je vedená do žumpy. Zámerom verejného obstarávateľa je modernizácia objektu, ktorý by mal slúžiť pre účely trvalého nájomného bývania.. ČLENENIE STAVBY NA PREVÁDZKOVÉ OBJEKTY SO-01: Bytový dom adaptácia a renovácia SO-02: Elektrická prípojka modernizácia a novostavba SO-03: Vodovodná prípojka modernizácia SO-04: Vodotesná krabicová betónová žumpa 33m3 novostavba SO-05: Spevnená plocha zo zámkovej dlažby 497,22m2 novostavba

Doplňujúce informácie

1. Zadávanie zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému EVO ver.18.0 prevádzkovaného ÚVO. 2. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Pre potreby predkladania ponúk je nevyhnutná registrácia v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. Podrobnosti o systéme EVO sú uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalsystemuevo-5f5.html. 4. Verejný obstarávateľ v zmysle § 112 ods. 6 zákona, druhá veta o verejnom obstarávaní stanovil, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk - super reverzná súťaž. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie ani obstarávanie inovácií. Predmetné verejné obstarávanie je zamerané na sociálne aspekty - vyžaduje sa zriadenie transparentného účtu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 6.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať úspešnú ponuku, ak uchádzačom navrhnutá cena bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky.