Vyhlásené obstarávanie

Cyklotrasa Štúrovo - Chľaba


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Štúrovo
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
979 912,12
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233162-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Február 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Marec 2022
Dátum otvárania ponúk:
21. Marec 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v sídle verejného obstarávateľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť zástupcovia uchádzača v počte jeden. Na otváraní ponúk môže byť takýto uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Cyklotrasa Štúrovo - Chľaba

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie cyklistickej trasy v úseku Štúrovo Chľaba najmä úpravou koruny ochranných hrádzí, existujúcich účelových komunikácii a poľných ciest podľa projektovej dokumentácie.. Predmetom zákazky je vybudovanie cyklistickej trasy v úseku Štúrovo Chľaba najmä úpravou koruny ochranných hrádzí, existujúcich účelových komunikácii a poľných ciest podľa projektovej dokumentácie Cyklotrasa Štúrovo - Chľaba, spracovateľ: VHPLAN s.r.o., Komárno dátum spracovania: 11/2019. Súčasné riešenie spevnených plôch nevyhovuje rôznorodým požiadavkám, hlavne kladené na bezpečný prejazd cyklistov na riešenom úseku. Navrhovaná stavba sa napája na medzinárodnú cyklotrasu Eurovelo 6. Po úprave existujúcich plôch bude možnosť na rekreačnú cyklistiku (prípadne na inú rekreačnú činnosť, napr. korčuľovanie) na dĺžke 7,38 km. Celková dĺžka trasy Štúrovo - Chľaba je 16,5 km. Vytvorené trasy so spevneným (asfaltovým) povrchom pre cykloturistiku budú mať šírku 3,0 m, prispôsobením k šírke existujúcich spevnených plôch. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek na kvalitu, tvorí príloha C súťažných podkladov (projektová dokumentácia s výkaz-výmer).

Doplňujúce informácie

V zmysle § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk (takzvaný reverzný postup). Vyhodnocovanie splnenia podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční iba u uchádzača umiestneného na prvom mieste podľa kritérií na vyhodnotenie ponúk. Ak uchádzač, alebo jeho ponuka bude vylúčená, tak verejný obstarávateľ postúpi k vyhodnocovaniu ďalšieho uchádzača v poradí, atď. Ponuka bude vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO; Podrobnejšie informácie ohľadom komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zloženie zábezpeky, ktorá je stanovená vo výške 20000,00 eur. Verejný obstarávateľ nemá v súčasnosti zabezpečený všetky finančné prostriedky na financovanie zákazky podľa predpokladanej hodnoty zákazky - má schválené finančné zdroje 950 000,- eur s DPH na financovanie predmetnej zákazky. Verejný obstarávateľ vyhradzuje právo zrušiť predmetné verejné obstarávanie aj v prípade prekročenia tejto hodnoty. Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s dodávanými prácami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti zmluvy o poskytnutí NFP, a to oprávnenými osobami v zmysle všeobecných zmluvných podmienok zmluvy o poskytnutí NFP a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť a to aj po ukončení platnosti tejto zmluvy. Objednávateľ má právo odstúpiť od zmluvy bez udania iného dôvodu v nadväznosti na doručenie správy z kontroly verejného obstarávania, ktorou poskytovateľ neschváli predmetné verejné obstarávanie, alebo uzavretie zmluvy na základe tohto verejného obstarávania. Všetky ďalšie relevantné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.