Vyhlásené obstarávanie

Nákup autobusu pre obec Buzica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Buzica
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
169 985,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34121000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Marec 2022
Dátum otvárania ponúk:
25. Marec 2022
Ponuka musí platiť do:
31. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ponuky budú otvárané online v prostredí informačného systému ELENA. Otváranie ponúk za fyzickej účasti uchádzačov, vzhľadom na online otváranie ponúk v reálnom čase, sa neorganizuje.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predloží ponuku. Uchádzač po predložení ponuky v informačnom systéme ELENA môže sledovať otváranie ponúk v reálnom čase.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je nákup autobusu pre obec Buzica. Ďalšie informácie týkajúce sa technických špecifikácií sa nachádzajú v súťažných podkladoch.. Viď bod II.1.4

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní (VO) sa uskutočňuje podľa § 20 zákona a v súlade so súťažnými podkladmi (SP). 2.Zadávanie tejto zákazky sa realizuje informačným systémom ELENA. 3.Dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti (v editovateľných podobe) sú v súlade so zákonom od uverejnenia oznámenia o vyhlásení VO prístupné v rámci systému ELENA. 4.Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, resp. uchádzačom, aby si dôsledne kontrolovali svoje používateľke konto zriadené v systéme ELENA.. 5.Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi najneskôr 3 dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred (spôsobom stanoveným v SP). 6.Náklady spojené s účasťou v tomto VO znášajú záujemcovia/uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi. 7.Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje. 8.Vzor Jednotného európskeho dokumentu je v prílohe č. 11 súťažných podkladov. Uchádzač môže nahradiť doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti aj čestným vyhlásením. 9.V rámci tohto VO sa uplatňujú ustanovenia § 66 ods. 7 druhej vety zákona, teda verejný obstarávateľ uskutoční najprv vyhodnotenie ponúk na základe kritéria na hodnotenie ponúk, následne u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí, vyhodnotí splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky v súlade so zákonom a predmetnými SP. 12. Predmetné verejné obstarávanie nie je a) zelené verejné obstarávanie; b) obstarávanie inovácií, ani c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty, d) žiadne z uvedených.