Vyhlásené obstarávanie

Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry v obci Vyšny´ Medzev.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Vyšný Medzev
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
355 463,27
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Jún 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
24. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ak sa ponuky predkladajú prostredníctvom elektronického prostriedku podľa § 20 ZVO, umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle § 52 ods. 2 ZVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

V katastrálnom území obce Vyšný Medzev je potrebné z dôvodu nevyhovujúceho krytu miestnych cestných komunikácií a nedostatočného komunikačného prepojenia pre peších zrekonštruovať spomínané cestné komunikácie resp. dobudovať ich konštrukciu vozovky a vybudovať novy chodník pre peších. Z hľadiska rekonštrukcie cestných komunikácií je potrebné frézovanie jestvujúceho asfaltobetónového krytu a doplnenie obrusnej a podkladovej vrstvy asfaltobetónov, resp. doplnenie a vybudovanie celej konštrukcie vozoviek cestných komunikácií. Pri vybudovaní nového chodníka pre peších sa vybuduje celá jeho nová konštrukcia zo zámkovej dlažby. Z dôvodu zachytenie o odvedenie povrchových dažďových vôd z vozoviek cestných komunikácií sa pozdĺž nich navrhujú odvodňovacie dláždené priekopy. Vstupy na nový chodník pre peších bude zriadené bezbariérovo zapustením betónových obrubníkov do terénu.. Stavebné objekty stavby: VETVA A rekonštrukcia miestnej komunikácie a výstavba chodníka, celková dĺžka cestnej komunikácie je 1016,68m , šírka je premenlivá - plocha je 4246,00 m2, Z dôvodu zabezpečenia spojenia rómskeho osídlenia s infraštruktúrou obce vedúcou ku kostolu pre peších od sa navrhuje novy chodník pre peších. Navrhuje sa chodník pre peších zo zámkovej dlažby šírky 2,00 m, dĺžky 241,20 m plocha 434,13 m2.; VETVA B výstavba miestnej komunikácie, celková dĺžka cestnej komunikácie je 178,73 m , šírka 3,00m a plocha 542,40 m2; VETVA C rekonštrukcia miestnej komunikácie, celková dĺžka cestnej komunikácie je 330,70 m, šírka premenlivá a plocha 1323,80 m2.

Doplňujúce informácie

(1) Verejný obstarávateľ pri zadávaní tejto zákazky požaduje dodržiavať Etický kódex záujemcu/uchádzača vo verejnom obstarávaní, ktorý je zverejnený na http://www.uvo.gov.sk/eticky-kodex-zaujemcu-uchadzaca-54b.html. (2) Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo Výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. (3) Uplatnenie zeleného verejného obstarávania: Verejný obstarávateľ požaduje aby pri stavebných prácach boli minimálne pre hlavné prvky stavby, t. j. štrkodrvinu a asfaltobetónové zmesi použité materiály s environmentálnou značkou Environmentálne vhodný produkt, alebo Environmentálna značka EU. (4) Uplatnenie sociálnych aspektov vo verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ požaduje aby v priebehu realizácie stavebných prác, zhotoviteľ predmetu zákazky zamestnal podľa zákona č. 311/2001 Z. z. (Zákonník práce) minimálne dve osoby z radov nezamestnaných a z prostredia MRK, s dôrazom na dlhodobo nezamestnané osoby MRK a to minimálne v trvaní 50% doby realizácie stavebných prác. Bude sa jednať o uchádzačov o zamestnanie, ktorí sú evidovaní úradom práce, s ktorými uzavrie Zhotoviteľ pracovnoprávny vzťah (pracovná zmluva, dohoda o vykonaní prác a pod.). Ďalšie podmienky k realizácii požiadavky k uplatneniu sociálnych aspektov sú uvedené v návrhu zmluvy v časti B2 súťažných podkladov. (5) Vzhľadom ku skutočnosti, že verejný obstarávateľ nepoužije v predmetnom verejnom obstarávaní elektronickú aukciu, vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa, v súlade s § 112 ods. 7 písm. b) ZVO v súčinnosti s § 55 ods. 1 ZVO, uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. (6) Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude uskutočňovaná písomne v elektronickej podobe prostredníctvom IS EVO. Záujemca/uchádzač je povinný predkladať obstarávateľovi svoje podania v elektronickej forme prostredníctvom systému IS EVO. Všetky vysvetlenia SP, rovnako ako kladné vybavenia žiadostí o nápravu, bude obstarávateľ uverejňovať v systéme IS EVO. Obstarávateľ bude doručovať žiadosti a prípadné otázky pre záujemcov/uchádzačov rovnako prostredníctvom systému IS EVO. (7). V IS EVO sa za okamih doručenia informácií odosielaných prostredníctvom funkcionalít IS EVO považuje okamih odoslania daných informácií (napr. žiadosti, ponuky, návrhu, oznamu, rozhodnutia a iné). Tento údaj je uvedený v dátume podania príslušného dokumentu. (8) Predmetné verejné obstarávanie je a) zelené verejné obstarávanie a c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.