Vyhlásené obstarávanie

Pekárenský tovar, čerstvé pečivo a cukrárenské výrobky pre Školskú jedáleň Strednej odbornej školy dopravnej, Zelená 2, 036 08 Martin-Priekopa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná odborná škola dopravná, Zelená 2, Martin-Priekopa
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
25 030,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15810000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Júl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Júl 2022
Dátum otvárania ponúk:
29. Júl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka pekárenských a cukrárenských výrobkov.. Predmetom zákazky je výber dodávateľa čerstvého pečiva, pekárenského tovaru a cukrárenských výrobkov pre Školskú jedáleň SOŠD v Martine - v súlade so zákonom č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Uvedené množstvo výrobkov je len orientačné, vyčíslené na základe spotreby za obdobie 12 mesiacov a predpokladanej spotreby na nasledujúce obdobie 12 mesiacov. Objednávateľ sa nezaručuje odobrať uvedené predpokladané množstvá.

Doplňujúce informácie

Obstarávateľ požaduje od dodávateľa akceptovať podmienky priebežného dodávania tovaru počas 12 mesiacov alebo do naplnenia finančného limitu podľa potrieb zariadenia. Bude sa jednať o pekárenský tovar, čerstvé pečivo a cukrárenské výrobky podľa aktuálnej potreby školskej kuchyne. Jednotlivé dodávky nebudú limitované množstvom odberu ani cenou za tovar v jednej dodávke. Objednaný tovar sa vyžaduje dodávať v pracovných dňoch, /výnimočne aj soboty/ podľa požiadaviek prevádzky v následných lehotách dodania a predpokladaných termínoch. Objednávanie bude prebiehať telefonicky deň vopred do 10:00 hod. , v piatok sa bude objednávať na pondelok. Predpokladaný termín dovozu -čerstvého pečiva bude 5x týždenne a to v dňoch : pondelok, utorok, streda, štvrtok, piatok od 5,00 hod. do 5,30 hod. Prepravné obaly musia byť v súlade s potravinovým kódexom SR a zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov označené v štátnom jazyku, uvedené údaje obchodný názov , obchodné meno a adresa výrobcu, baliarne alebo dovozcu, dátum balenia, krajina pôvodu, údaj o množstve tovaru, dátum spotreby, spôsob skladovania. Objednávateľ je oprávnený reklamovať vady akosti tovaru u dodávateľa najneskôr do 1 hod. po dodaní tovaru. Reklamovaný tovar dodávateľ vymení v dodatočnej lehote dohodnutej s objednávateľom. Náklady na dopravu súvisiacu s reklamovaním tovaru znáša dodávateľ v plnom rozsahu. Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok , a to je dôvod na odstúpenie od zmluvy. Obstarávateľ nebude akceptovať žiadne navýšenie cien z dôvodu nedostatočného preštudovania podmienok uvedených vo výzve. Uchádzač ocení všetky položky uvedené v predmete zákazky. V prípade, že neocení všetky položky nebude jeho ponuka akceptovaná a nebude ďalej hodnotená. V zmysle výsledného poradia bude s úspešným uchádzačom uzatvorená rámcová dohoda , v ktorej sa uchádzač zaviaže dodávať tovar v zmysle platných legislatívnych noriem / zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov Potravinového kódexu SR a noriem EHK. Úspešný uchádzač je povinný k rámcovej dohode priložiť prílohu , ktorá bude obsahovať zoznam jednotlivých položiek v presnej špecifikácií / podľa § 11-13 Z č. 250/2007 Zb. názov, gramáž a cena s DPH./ Ak úspešný uchádzač zo závažných dôvodov rámcovú dohodu na predmet obstarávania neuzatvorí , alebo nedodrží podmienky vyhláseného obstarávania , obstarávateľ si vyhradzuje právo uzatvoriť zmluvný vzťah s uchádzačom , ktorý sa umiestnil vo vyhodnotení ponúk za uchádzačom / resp. s druhým v poradí/.