Vyhlásené obstarávanie

Obstaranie výstrojných súčastí – ponožky tenké a ponožky hrubé olivo-vozelenej farby pre príslušníkov finančnej správy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
280 948,00
Mena:
Hlavný CPV kód:
18317000-4
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
20. Júl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
30. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
30. August 2022
Ponuka musí platiť do:
31. August 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V nadväznosti na § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 36

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie ponožiek pre príslušníkov finančnej správy.. Ponožky tenké 55 200ks Ponožky hrubé - termoponožky 35 820 ks Uchádzač predloží vzorky požadovaného tovaru deklarovaného vo svojej ponuke podľa Prílohy č. 8 Súťažnými podkladmi v nasledovnom prevedení: 1 pár ponožky tenké 28-29 1 pár ponožky hrubé 28-29 Každá predkladaná vzorka tovarov deklarovaných uchádzačom prostredníctvom prílohy č. 8 súťažných podkladov musí byť označená akreditovanou skúšobňou, ktorá má príslušné technické prostriedky na posudzovanie splnenia požadovaných technických parametrov, predpisov a noriem platných v SR a EÚ, a to priamo na vzorke (nie na obale), s vyznačením čísla certifikátu, záverečného protokolu a protokolu o skúškach z dôvodu zabezpečenia identity vzorky s predkladanými certifikátmi a výsledkami skúšok. Označenie akreditovanou skúšobňou musí byť pripevnené takým spôsobom, aby ho nebolo možné bez porušenia odstrániť alebo zameniť. Vzorky tovarov predmetu zákazky musia zodpovedať technickým, kvalitatívnym a mate-riálovým parametrom požadovaným verejným obstarávateľom. Ku každej požadovanej vzorke podľa tejto podmienky účasti musí byť pripojený návod na údržbu v slovenskom alebo českom jazyku (v prípade, že pôvodný jazyk nebude slovenský alebo český, tak preukáže úradne overeným prekladom z pôvodného jazyka do slovenského alebo českého jazyka).

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje prostredníctvom informačného systému eZakazky, ktorý je dostupný na https://www.ezakazky.sk/index.cfm?, okrem osobitných prípadov komunikácie a výmeny informácií výslovne uvedených inak v týchto súťažných podkladov v súlade so ZVO. Bližšie informácie ku komunikácii sú uvedené v Súťažných podkladoch. 2.Predmetné verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 4.Verejný obstarávateľ požaduje na viazanie ponuky zábezpeku. Výška zábezpeky je stanovená 10 000,- EUR. Informácie a podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Podmienky účasti a požiadavky k tomuto verejnému obstarávaniu sú uvedené v Súťažných podkladoch, ako aj v ostatných dokumentoch poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk.