Vyhlásené obstarávanie

Hliadkové služobné vozidlá pre CÚ a KÚ FS


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 498 972,82
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34113000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. Júl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
29. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
29. August 2022
Ponuka musí platiť do:
30. November 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V nadväznosti na § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 360

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a dodanie hliadkových služobných vozidiel pre Colný úrad a Kriminálny úrad verejného obstarávateľa v rozsahu: Hliadkové služobné vozidlá SUV 4x4, Hliadkové služobné vozidlá do-dávkové, Hliadkové služobné vozidlá nižšej strednej / strednej triedy. Motorové vozidlá musia v čase doda-nia spĺňať všetky podmienky stanovené zákonom č. 106/2018 Z. z. o prevádzke vozidiel v cestnej premáv-ke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.. Motorové vozidlo č. 1: 28 ks z toho: 10 ks s označením príslušnosti vozidla k finančnej správe, 9 ks vybavených skrytou montážou súpravy zvláštneho zvukového a svetelného výstražného zariadenia, 9 ks vybavených viditeľnou montážou súpravy zvláštneho zvukového a svetelného výstražného za-riadenia a s označením príslušnosti vozidla k finančnej správe. Podrobné informácie vo vzťahu k predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch, ako aj v ďalších dokumentoch poskytnutých v lehote na predkladanie ponúk.Motorové vozidlo č. 2: 8 ks: vybavených viditeľnou montážou súpravy zvláštneho zvukového a svetelného výstražného zariadenia a s označením príslušnosti vozidla k finančnej správe. Motorové vozidlo č. 3: 1 ks: vybavený viditeľnou montážou súpravy zvláštneho zvukového a svetelného výstražného zariadenia a s označením príslušnosti vozidla k finančnej správe. Podrobné informácie vo vzťahu k predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch, ako aj v ďalších dokumentoch poskytnutých v lehote na predkladanie ponúk.Motorové vozidlo č. 4: 54 ks z toho: 18 ks s označením príslušnosti vozidla k finančnej správe, 19 ks vybavených skrytou montážou súpravy zvláštneho zvukového a svetelného výstražného za-riadenia, 17 ks vybavených viditeľnou montážou súpravy zvláštneho zvukového a svetelného výstražného zariadenia a s označením príslušnosti vozidla k finančnej správe. Podrobné informácie vo vzťahu k predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch, ako aj v ďalších dokumentoch poskytnutých v lehote na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje prostredníctvom informačného systému eZakazky, ktorý je dostupný na webovej stránke https://www.ezakazky.sk, okrem osobitných prípadov komunikácie a výmeny informácií výslovne uvedených inak v týchto súťažných podkladov v súlade so ZVO. 2.Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácie, obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 3.Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť ponuky predloženej na príslušnú časť predmetu zákazky osobitne zábezpekou. Počas lehoty viazanosti ponúk je uchádzač viazaný svojou ponukou. Výška zábezpeky na časť A predmetu zákazky: 10 000,- EUR na časť B predmetu zákazky: 10 000,- EUR na časť C predmetu zákazky: 10 000,- EUR Spôsob a podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v Súťažných podkladoch. 4. Podmienky účasti a požiadavky k tomuto verejnému obstarávaniu sú uvedené v súťažných podkladoch, ako aj v ostatných dokumentoch poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk. 5.Zákazka sa delí na 3 časti. Uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť alebo na dve alebo na všetky časti predmetu zákazky. Uchádzač, ktorý predloží ponuku na dve alebo všetky časti, je povinný každú jednu časť predložiť osobitne a to spôsobom a postupom uvedeným v súťažných podkladoch.