Vyhlásené obstarávanie

Nákup IKT a IoT pre projekt „Moderné technológie – SMART CITY Považská Bystrica“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Považská Bystrica
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
350 690,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30210000-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
15. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
12. September 2022
Dátum otvárania ponúk:
12. September 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné a obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, otváranie ponúk bude prebiehať on-line sprístupnením (tzn. že ponuky v rozsahu poskytovaných informácií budú elektronicky sprístupnené uchádzačom v momente ich otvorenia komisiou) prostredníctvom portálu www.ezakazky.sk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Dodávka IKT a IoT tovarov pre projekt Moderné technológie SMART CITY Považská Bystrica, ktorý bude financovaný z Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, Prioritná os č. 7: Informačná spoločnosť. Dodávané IKT a IoT musí byť v súlade opisom a požiadavkami uvedenými v prílohách súťažných podkladov. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti a to: Časť 1 - Dodávka IKT Časť 2 - Dodávka IoT Predmet zákazky bude spolufinancovaný Európskou úniou zo štrukturálnych fondov Európskej únie, a to z prostriedkov Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, výzva OPII-2020/7/11-DOP, kód ITMS2014+: 311071ATR1 a štátnym rozpočtom Slovenskej republiky. Odkaz na zmluvu o poskytnutí NFP: https://www.crz.gov.sk/zmluva/5879542/ Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Dodávka IKT tovarov pre projekt Moderné technológie SMART CITY Považská Bystrica, ktorý bude financovaný z Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, Prioritná os č. 7: Informačná spoločnosť. Dodávané IKT a IoT musí byť v súlade opisom a požiadavkami uvedenými v prílohách súťažných podkladov. Predmet zákazky bude spolufinancovaný Európskou úniou zo štrukturálnych fondov Európskej únie, a to z prostriedkov Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, výzva OPII-2020/7/11-DOP, kód ITMS2014+: 311071ATR1 a štátnym rozpočtom Slovenskej republiky. Odkaz na zmluvu o poskytnutí NFP: https://www.crz.gov.sk/zmluva/5879542/ Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladochDodávka IoT tovarov pre projekt Moderné technológie SMART CITY Považská Bystrica, ktorý bude financovaný z Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, Prioritná os č. 7: Informačná spoločnosť. Dodávané IKT a IoT musí byť v súlade opisom a požiadavkami uvedenými v prílohách súťažných podkladov. Predmet zákazky bude spolufinancovaný Európskou úniou zo štrukturálnych fondov Európskej únie, a to z prostriedkov Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, výzva OPII-2020/7/11-DOP, kód ITMS2014+: 311071ATR1 a štátnym rozpočtom Slovenskej republiky. Odkaz na zmluvu o poskytnutí NFP: https://www.crz.gov.sk/zmluva/5879542/ Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja eZakazky na portáli www.ezakazky.sk. 2. Súťažné podklady budú každému záujemcovi k dispozícii na komunikačnom elektronickom portáli bez obmedzenia na adrese: https://www.ezakazky.sk/MPProfitPB/index.cfm?module=customer&page=ShowProfile&ItemID=85619030& 3. Záujemcovi budú sprístupnené súťažné podklady a všetky ďalšie dokumenty súvisiace so súťažnými podkladmi určené obstarávateľom pre vypracovanie ponuky v elektronickom systéme www.ezakazky.sk. 4. V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie alebo iných dokumentov poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, podľa zákona môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať v zákonnej lehote určené zákonom o verejnom obstarávaní o ich vysvetlenie priamo prostredníctvom elektronického systému www.ezakazky.sk. Žiadosť o vysvetlenie musí byť doručená v primeranej lehote určenej zákonom prostredníctvom elektronického komunikačného portálu www.ezakazky.sk. Nepostačuje, aby žiadosť bola doručená na emailovú adresu kontaktnej osobe verejného obstarávateľa. Vyššie uvedený postup platí aj v prípade, ak hospodársky subjekt získa súťažné podklady z Profilu verejného obstarávateľa alebo iným spôsobom. V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie, na iný spôsob komunikácie obstarávateľ nebude brať zreteľ ak verejný obstarávateľ v súťažných podkladov neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. 5. Podrobné vymedzenie a určenie doručovania dokladov a komunikácie so záujemcami a uchádzačmi obstarávateľ uvádza v súťažných podkladoch. Z uvedeného dôvodu bol v texte Výzvy uvedený iba komunikačný portál a základné pravidlá vyžiadania podkladov či požiadania o vysvetlenie. Uchádzač vo svojej ponuke predloží splnenie podmienok účasti, čestné vyhlásenia, požiadavky na predmet zákazky bližšie uvedené v súťažných podkladov a iné dokumenty vyžadované v súťažných podkladoch. 6.Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená pre každú časť samostatne vo výške 3 000,00 EUR 7. Verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 8. Elektronickými platbami sa rozumie bankový prevod cez internetbanking. 9. Nebude použitá elektronická aukcia