Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie projektovej dokumentácie pre projekt ,,Vybudovanie spoločných zariadení a opatrení v mestských lesoch, Stará Ľubovňa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Stará Ľubovňa
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
26 100,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71242000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Október 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Október 2022
Dátum otvárania ponúk:
25. Október 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Zákazka pozostáva zo samostatne vypracovanej projektovej dokumentácie, v rámci projektu ,, Vybudovanie spoločných zariadení a opatrení v mestských lesoch, Stará Ľubovňa, pre prípravu projektového zámeru.. Predmetom zákazky je vypracovanie Projektovej dokumentácie, ktorá musí vychádzať z hlavného cieľa predmetu zákazky, ktorým je budovanie spoločných zariadení a opatrení slúžiacich na ochranu životného prostredia, protieróznych opatrení a vodohospodárskych opatrení za účelom zmiernenia dopadu klimatických zmien. Projektová dokumentácia musí byť vyhotovená v súlade s platným zákonom č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku stavebný zákon v znení neskorších predpisov ako aj v súlade s platnými vyhláškami a zmysle platných STN a ďalšej platnej legislatívy. Súčasťou predmetu zákazky je tiež inžinierska činnosť potrebná pre zakreslenie inžinierskych sietí, v rámci dokumentácie spracovanie prípadných nutných úprav inžinierskych sietí , realizácie inžiniersko-geologických a hydro-gelogických prieskumov a zabezpečenie všetkých potrebných podkladov pre potreby spracovania riešenej dokumentácie, prerokovanie návrhu technického riešenia, rozpracovanej dokumentácie s objednávateľom, 2X aktualizácia cenovej úrovne rozpočtu po dobu 5 rokov od dodania projektovej dokumentácie, súčinnosť v procese verejného obstarávania navrhovaných stavebných prác. V rámci návrhu PD verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača resp. zhotoviteľa zabezpečiť: vedenie ciest v maximálnej možnej miere, návrh stavebných úprav ciest s asvaltovým povrchom na úsekoch podľa prílohy tejto výzvy, návrh stavebných úprav ciest s povrchom na báze štrkov na úsekoch podľa prílohy tejto výzvy, návrh opravy lokálnych porúch, návrh súvisiacich stavieb, vrátane zapracovania existujúcich objektov a ich prípadných zmien, úprav, protierózne opatrenia súžiace na ochranu pôdy pred vodnou eróziou, minimalizáciu záberu zelených plôch zelene a ich adekvátnu náhradu, zamedzenie záberu do pozemkov súkromných vlastníkov, Výjazd pre automobily v rozsahu podľa špecifikácie tejto výzvy, napojenie na existujúce komunikácie, možnosť zamedzenia prístupu vozidiel, návrh potrebného dopravného značenia, návrh požiarnej ochrany, rozdelenie PD na úseky, stavebné objekty po logických celkoch, pri návrhu jednej cestnej komunikácie implementovať aspoň 3 objekty podporujúce zelenú infraštruktúru, resp. primárne objekt podporujúci reguláciu vody v krajine, minimalizovanie nákladov na stavebné práce.

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov Európskeho poľnohospodárskeho fondu pre rozvoj vidieka v rámci Programu rozvoja vidieka SR 2014-2022.