Vyhlásené obstarávanie

Nákup kobercov do výstavných priestorov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
199 900,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39531000-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. Február 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Február 2016
Dátum otvárania ponúk:
23. Február 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie častí ponúk, označených ako "Ostatné" sa uskutoční na adrese sídla verejného obstarávateľa: Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra, štátny podnik, Výstavná 4, 949 01 Nitra
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmet zákazky tvorí dodávka kobercov určených do výstavných priestorov počas trvania platnosti rámcovej dohody v trvaní 24 mesiacov od dátumu jej podpisu pre verejného obstarávateľa Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra, štátny podnik.

Doplňujúce informácie

1. Žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov žiadame doručiť osobne, prostredníctvom pošty alebo elektronickou poštou. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi bude prebiehať prevažne písomne elektronickou formou. Záujemca v žiadosti o súťažné podklady uvedie poverenú kontaktnú osobu a jej e - mailovu adresu, prostredníctvom ktorej bude prebiehať komunikácia s verejným obstarávateľom. 3. Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako Kritériá, bude aspoň päť pracovných dní. 4. Predpokladaná hodnota zákazky uvedená v bode II.2.2. tohto oznámenia je stanovená ako celková predpokladaná cena bez DPH zahrňujúca hodnotu všetkých čiastkových plnení počas trvania zmluvného vzťahu, tj. v období 24 mesiacov od dátumu podpisu Rámcovej dohody. 5. Výsledkom zadávania podlimitnej zákazky bude Rámcová dohoda medzi verejným obstarávateľom Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra, štátny podnik a úspešným uchádzačom s dobou platnosti 24 mesiacov odo dňa jej podpisu oboma zmluvnými stranami.