Vyhlásené obstarávanie

Dodanie 2 multifunkčných športových povrchov s položením do tréningovej haly v Steel aréne a do exteriéru v Parku mládeže s položením


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
100 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
37400000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. November 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
30. November 2022
Dátum otvárania ponúk:
30. November 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup 2 multifunkčných športových povrchov. Prvý je určený na prekrytie plochy v tréningovej hale Steel aréna a do exteriéru s položením na asfaltovú plochu v Parku mládeže. Z jednotlivých dlaždíc so spojovacími zámkami po stranách bude vytvorená športová plocha v tréningovej hale o rozmere 56x26m, farba modrá. Druhá plocha o rozmere 53x27m, farba zelená. Materiál je polypropylén, PU - polymér, hr. 10až 11mm, rozmer dlaždice je 200 až 300 x 200 až 300mm. Materiál musí byť odolný voči poveternostnému vplyvu, byť stabilný, šetrný k životnému prostrediu a byť zdravotne nezávadný. Je potrebné, aby výrobok zabezpečil stály odvod vody, rýchle vyschol a bol ľahko udržiavateľný. Vhodný má byť pre športy ako florbal, hokejbal, inline basketbal a iné loptové športy. Čiarovanie na oboch povrchoch bude na hokejbal. Plocha bude ohraničená po obvode s mantinelmi, ktoré má verejný obstarávateľ k dispozícií..

Doplňujúce informácie

- Dodávateľ alebo subdodávateľ, ktorý sa podieľa na plnení objednávky priamo alebo subdodávateľ, ktorý sa podieľa na plnení objednávky nepriamo a sú partnermi verejného sektora pri tejto objednávke, musia mať zapísané údaje v registri partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z. z. v znení neskorších predpisov pred uplatnením objednávky ako aj počas celej doby plnenia, ak takúto povinnosť majú. Zároveň zapísaný užívateľ výhod partnera verejného sektora nesmie byť osobou podľa § 11 ods. 1 písm. c) zákona č. 343/2015 Z. z. (ďalej aj ako zákon). - V prípade, ak dodávateľ alebo jeho subdodávateľ, ktorý sa podieľa na plnení objednávky priamo alebo subdodávateľ, ktorý sa podieľa na plnení objednávky nepriamo a súčasne je partnerom verejného sektora pri predmetnej objednávke nemal v čase uzavretia objednávky alebo nebude mať v priebehu jej platnosti platne zapísané údaje v registri partnerov verejného sektora a takúto povinnosť má, alebo užívateľ výhod partnera verejného sektora je osobou podľa § 11 ods. 1 písm. c) zákona, objednávateľ môže od objednávky odstúpiť. -Technický list ponúkaného tovaru pri doručení cenovej ponuky - U uchádzača nesmie byť dôvod na vylúčenie pre konflikt záujmov podľa § 40 ods. 6 písm. f) zákona. Uchádzač doklad o konflikte záujmov nepredkladá. V prípade vylúčenia uchádzača, dôkazné bremeno je na verejnom obstarávateľovi - U uchádzača bude uplatnená objednávka. Toto VO nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.