Vyhlásené obstarávanie

VODERADY - Splašková kanalizácia a ČS


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Voderady
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
329 108,82
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45332000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. November 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
30. November 2016
Dátum otvárania ponúk:
30. November 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Voderady, Voderady 262, Voderady 919 42
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uvedená lehota sa týka otvárania častí ponúk označených ako Ostatné, ktoré je neverejné a uskutoční sa v súlade so zákonom. Verejné otváranie častí ponúk označených ako Kritéria sa uskutoční v súlade so zákonom a v lehote podľa zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 2

Opis obstarávania

Vetva VB-2 je pokracovanim existujucej kanalizacnej stoky VB na Trnavskej ulici. Navrhovana stoka je gravitacna dlzky 150,0 m, vytvorena rurami PP DN300. Hlbka vykopu sa pohybuje medzi 1,74 m a 2,31 m. Trasa kanalizacnej vetvy je navrhnuta v zelenom pase pozdlz statnej cesty III/ 1286. V danom useku sa nachadzaju siete, ktore je potrebne pred zaciatkom prac vytycit. Nova kanalizacna vetva sa zacina pripojenim na existujucu kanalizaciu v sachte S 105, pokracuje cez dve kanalizacne sachty a je ukoncena sachtou S 108. Na trase sa nachadza 9 kanalizacnych pripojok pre existujuce a planovane rodinne domy z PVC, rozmeru DN 150. o ignored Vetvy VA-7 a VA-7.2 riesia odkanalizovanie lavej strany Ciferskej ulice. Obe vetvy su navrhnute pozdlz statnej cesty III/1285 a su gravitacne spadovane do kolmej casti vetvy VA-7, ktora je zaustena do existujucej cerpacej stanice. Vetva VA-7 je dlzky 275,5 m, z rur PP DN 300, kolma cast vetvy VA-7 je dlzky 84,5 m, z rur PP DN 400, vetva VA-7.2 je dlzky 239,5 m, z rur PP DN 400. Na trase je navrhnutych 27 kanalizacnych pripojok PVC priemeru DN 150 pre existujuce rodinne domy. Na trase kanalizacie je navrhnutych 18 kanalizacnych sachiet. Kanalizacne vetvy su navrhnute v zelenom pase, v ktorom su vedene ostatne inzinierske siete, ktore je potrebne pred zaciatkom prac vytycit. Kolma cast vetvy VA-7, ktora sluzi na prepojenie kanalizacneho zberaca s existujucou precerpavacou stanicou je navrhnuta v asfaltovej pristupovej komunikacii, ktorej povrch bude nutne po realizacii prac upravit.. Predmetom obstarávania je uskutočnenie stavebných prác súvisiacich s vybudovaním splaškovej kanalizácie napojenej na čerpaciu stanicu v obci Voderady. Presný rozsah prác je definovaný projektovou dokumentáciou a výkazom výmer, ktoré sú prílohou Súťažných podkladov a voľne dostupné na stránke verejného obstarávateľa.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje prístup k súťažným podkladom a inej sprievodnej dokumentácii podľa § 43 ods. 1 odo dňa uverejnenia výzvy na predkladanie ponúk vo vestníku. Súťažné podklady uverejní v profile v deň nasledujúci po uverejnení výzvy na predkladanie ponúk vo vestníku. Vo výzve na predkladanie ponúk uvedie internetovú adresu/adresy, na ktorej sú dokumenty podľa prvej vety prístupné. 2. Odpoveď na každú požiadavku o vysvetlenie súťažných podkladov, predloženej zo strany ktoréhokoľvek záujemcu, verejný obstarávateľ preukázateľne písomne oznámi bezodkladne najneskôr do piatich pracovných dní od doručenia žiadosti o vysvetlenie, všetkým zainteresovaným záujemcom a to v profile mesta a ÚVO; záujemca môže požiadať o vysvetlenie najneskôr šesť pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. 3. Verejný obstarávateľ odporúča kontrolovať a priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa a ÚVO či neprišlo k vysvetleniu, doplneniu, úprave dokumentov a to najmä 6 pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. 4. Uchádzač je povinný byť zapísaný v registri konečných užívateľov výhod a táto požiadavka sa vzťahuje na každého člena skupiny dodávateľov v zmysle § 56 písm. 18.