Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie poskytovania preventívnej a podpornej zdravotnej starostlivosti formou rekondičných aktivít pre klientov Centra zdravia ŠNOP


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Špecializovaná nemocnica pre ortopedickú protetiku Bratislava, n.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
69 990,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
98336000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. December 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
27. December 2022
Dátum otvárania ponúk:
27. December 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je pravidelné a opakované poskytovanie manažérskej činnosti rekondičných aktivít (preventívna zdravotná starostlivosť, aktivity telesnej výchovy a správneho životného štýlu) v Centre zdravia ŠNOP v časoch, kedy tieto priestory a kapacity nie sú využívané pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Rekondičné aktivity pre klientov Centra zdravia sa poskytujú vo vyhradených priestoroch ŠNOP (bazén, telocvičňa, malá telocvičňa, masérne, elektroliečba), nepravidelne v čase od 7:30 do 21:30 v závislosti od času vymedzeného na poskytovanie zdravotnej starostlivosti, a to počas celého týždňa od pondelka do nedele.. Predmetom zákazky je pravidelné a opakované poskytovanie manažérskej činnosti rekondičných aktivít (preventívna zdravotná starostlivosť, aktivity telesnej výchovy a správneho životného štýlu) v Centre zdravia ŠNOP v časoch, kedy tieto priestory a kapacity nie sú využívané pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Rekondičné aktivity pre klientov Centra zdravia sa poskytujú vo vyhradených priestoroch ŠNOP (bazén, telocvičňa, malá telocvičňa, masérne, elektroliečba), nepravidelne v čase od 7:30 do 21:30 v závislosti od času vymedzeného na poskytovanie zdravotnej starostlivosti, a to počas celého týždňa od pondelka do nedele.

Doplňujúce informácie

1. Pred vypracovaním ponuky verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom vopred sa oboznámiť s prevádzkou jednotlivých oddelení nemocnice (chod ambulantného, lôžkového, rehabilitačného a operačného oddelenia), a tiež realizovať obhliadku priestorov Centra zdravia. 2. Termín obhliadky priestorov je potrebné dohodnúť s manažérom pre vnútorné vzťahy na tel. č. 0915 989 155. 3. Výsledkom verejného obstarávania bude uzatvorenie zmluvy s úspešným uchádzačom. 4. Uchádzači nemajú nárok na náhradu nákladov spojených s účasťou na tomto obstarávaní. 5. Variantné riešenie sa neumožňuje. 6. Vzájomná komunikácia a dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom, záujemcami alebo uchádzačmi ohľadom vysvetľovania podmienok uvedených vo výzve na predloženie ponúk alebo iných dokumentov poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk sa bude uskutočňovať iba v štátnom (slovenskom) jazyku a to prostredníctvom systému IS EVO. 7. Ponuka sa predkladá v štátnom (slovenskom) jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho prekladom do štátneho jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. 8. Ak uchádzač vyhodnotený ako úspešný odmietne uzavrieť zmluvu v lehote stanovenej verejným obstarávateľom, verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuku uchádzača, ktorý sa umiestnil na ďalšom mieste v poradí. 9. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo odmietnuť všetky predložené ponuky. 10. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť podmienky obstarávania alebo zrušiť obstarávanie v prípade ak: a. ani jedna z predložených ponúk nebude zodpovedať požiadavkám stanovených v týchto podkladoch; b. sa zmenili okolnosti, za ktorých bolo toto obstarávanie vyhlásené; c. ponuky uchádzačov budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky; d. nebude predložená ani jedna ponuka.