Vyhlásené obstarávanie

Územný generel dopravy Trenčianskeho kraja


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Trenčiansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
91 667,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79421200-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Október 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Október 2014
Dátum otvárania ponúk:
24. Október 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Neverejné otváranie časti ponúk označenej/ých ako "Ostatné" sa uskutoční v súlade so zákonom na kontaktnej adrese, t.j. Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Neverejné otváranie časti ponúk, označených ako "Ostatné" vykoná komisia na vyhodnotenie ponúk menovaná verejným obstarávateľom (komisia) tak, že najskôr overí neporušenosť ponuky a následne otvorí ponuku a časť ponuky, označenú ako "Ostatné". Každú otvorenú časť ponuky, označenú ako "Ostatné" komisia označí poradovým číslom v tom poradí, v akom bola predložená. Po otvorení časti ponuky, označenej ako "Ostatné" komisia vykoná všetky úkony podľa zákona, spočívajúce vo vyhodnotení tejto časti ponuky , podaní vysvetlenia, doplnení tejto časti ponuky, vo vyhodnotení splnenia podmienok účasti a vylúčení uchádzačov alebo vylúčení ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 80 bodov (maximálny počet bodov) % Cena vyjadrená v EUR
  • 20 bodov (maximálny počet bodov) % Kvalifikačné predpoklady

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie komplexného dokumentu Územného generelu dopravy Trenčianskeho kraja. Dokument bude vypracovaný za účelom zabezpečenia dopravnej zodpovednosti a bezpečnosti v Trenčianskom samosprávnom kraji a v súlade so zákonom č. 539/2008 Z. z. o podpore regionálneho rozvoja v znení neskorších predpisov, zákonom č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov v znení neskorších predpisov, v súlade so žiadosťou o NFP ako aj v súlade s ustanoveniami ďalších všeobecne záväzných právnych predpisov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v súťažných podkladoch v Prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Požaduje sa banková záruka Perfomance Bond vo výške 20 % z ceny diela v zmysle Zmluvy o dielo. Od úspešného uchádzača sa bude požadovať v deň podpisu Zmluvy o dielo predloženie bankovej záruky Perfomance Bond vo výške 20 % z ceny diela. 2. Záujemca písomnú žiadosť o súťažné podklady doručí osobne, poštou na adresu Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín alebo elektronicky na emailovú adresu : silvia.palenikova@tsk.sk. Písomná žiadosť musí obsahovať identifikáciu uchádzača. V žiadosti o súťažné podklady záujemca uvedie obchodné meno, adresu sídla, názov predmetu zákazky, meno a telefón kontaktnej osoby záujemcu a spôsob doručenia súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady osobne, emailom alebo pošle poštou na adresu uvedenú v žiadosti o súťažné podklady. V prípade osobného prevzatia si záujemca dohodne s kontaktnou osobou termín osobného prevzatia súťažných podkladov. Pri osobnom prevzatí sa súťažné podklady budú poskytovať v pracovných dňoch od 08.00 hod. do 14.00 hod na kontaktnej adrese. Komunikácia verejného obstarávateľa so záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne v slovenskom jazyku. 3. Lehota viazanosti ponúk do 28.02.2015.