Vyhlásené obstarávanie

Kanalizácia Zemplínska Teplica - Cintorínska ulica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Zemplínska Teplica
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
174 025,14
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45232400-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Január 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Február 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. Február 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk sprístupnením všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a to prostredníctvom funkcionality systému PLUTO - online modul otvárania ponúk. Manuál pre uchádzača k online otváraniu ponúk sa nachádza v kapitole 1.4.6 návodu na použitie dostupného na web adrese: http://2pluto.ultimaratio.sk/navod/
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác pre zákazku Kanalizácia Zemplínska Teplica Cintorínska ulica. Rozsah prác je definovaný projektovou dokumentáciou.. Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác pre zákazku Kanalizácia Zemplínska Teplica Cintorínska ulica. Rozsah prác je definovaný projektovou dokumentáciou.

Doplňujúce informácie

1)Táto zmluva je uzavretá jej podpisom oboma zmluvnými stranami. Táto zmluva nadobúda účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom že: a) dôjde k uzavretiu platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí podpory z Environmentálneho fondu formou dotácie, b) dôjde k schváleniu procesu verejného obstarávania zo strany poskytovateľa podpory z Environmentálneho fondu formou dotácie c)dôjde k zverejneniu Zmluvy o dielo v zmysle platnej legislatívy. V prípade neuzavretia zmluvy o poskytnutí podpory alebo neschválenia procesu verejného obstarávania poskytovateľom podpory z Environmentálneho fondu formou dotácie, verejný obstarávateľ je oprávnený od tejto Zmluvy o dielo odstúpiť. Úspešnému uchádzačovi v takomto prípade nevzniká žiaden nárok na náhradu škody. 2) Predmet zákazky je financovaný z prostriedkov Environmentálneho fondu formou dotácie a z vlastných zdrojov. 3) Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať prostredníctvom funkcionality portálu PLUTO na adrese https://pluto.ultimaratio.sk. V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, verejný obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie a na iný spôsob komunikácie verejný obstarávateľ nebude brať zreteľ ak verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 4) V zmysle § 112 ods. 7 písm. b) ZVO sa vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk.