Vyhlásené obstarávanie

Telocvičňa s jedálňou (SO 02 - Telocvičňa)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Blatné
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 426 491,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212222-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Apríl 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Máj 2023
Dátum otvárania ponúk:
9. Máj 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie sprístupnenie ponúk prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie a v rozsahu stanovenom v § 52 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zhotovenie diela - výstavba objektu telocvične, t.j. priestorov na šport, a to v rozsahu podľa vypracovanej projektovej dokumentácie. Opis predmetu zákazky tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov. Podrobné vymedzenie je obsahom Prílohy č. 10_Projektová dokumentácia a Prílohy č. 4_Štruktúrovaný rozpočet_výkaz výmer súťažných podkladov (Telocvičňa a Prípojky). Predmetom tohto verejného obstarávania nie sú niektoré objekty spomenuté v stavebnom povolení, a to konkrétne: -Objekt SO.01 Jedáleň s kuchyňou, -Verejné osvetlenie, -Dopravné napojenie. Poznámka: ostatné napojenia budú realizované so zmenou, prípadne ohláškou ako nové, oproti stavebnému povoleniu (pozri samostatná príloha Výkazu výmer a projektovej dokumentácie k časti Prípojky).. Predmetom zákazky je zhotovenie diela - výstavba objektu telocvične, t.j. priestorov na šport, a to v rozsahu podľa vypracovanej projektovej dokumentácie. Opis predmetu zákazky tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov. Podrobné vymedzenie je obsahom Prílohy č. 10_Projektová dokumentácia a Prílohy č. 4_Štruktúrovaný rozpočet_výkaz výmer súťažných podkladov (Telocvičňa a Prípojky). Predmetom tohto verejného obstarávania nie sú niektoré objekty spomenuté v stavebnom povolení, a to konkrétne: -Objekt SO.01 Jedáleň s kuchyňou, -Verejné osvetlenie, -Dopravné napojenie. Poznámka: ostatné napojenia budú realizované so zmenou, prípadne ohláškou ako nové, oproti stavebnému povoleniu (pozri samostatná príloha Výkazu výmer a projektovej dokumentácie k časti Prípojky).

Doplňujúce informácie

1. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa do IS EVO. Uchádzač je oprávnený predložiť ponuku až po zaregistrovaní sa a autentifikácii subjektu. 2. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v tejto zákazke znášajú záujemcovia/uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 3. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do slovenského jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do slovenského jazyka. 4. Trvanie zmluvy (bod II.2.7) je 12 mesiacov odo dňa odovzdania staveniska. 5. Zmluva o dielo nadobúda platnosť dňom podpisu oboma zmluvnými stranami a účinnosť dňom nasledujúcim po dni zverejnenia v Centrálnom registri zmlúv v súlade s § 47a zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov a so zákonom č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (zákon o slobode informácií) nie však skôr ako dňom nasledujúcim po dni podpisu zmluvy o príspevku na projekt podpory športu s Poskytovateľom (Fond na podporu športu). O tejto skutočnočnosti bude verejný obstarávateľ informovať úspešného uchádzača. 6. Predmetné obstarávanie sa netýka zeleného obstarávania, obstarávania inovácií ani obstarávania zameraného na sociálne aspekty. 7. Vyžaduje sa zloženie zábezpeky v hodnote 30 000,00 EUR (slovom stridsaťtisíc eur). Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 8. Verejný obstarávateľ v zmysle § 112 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní stanovil, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk - tzv. superreverzná súťaž.