Vyhlásené obstarávanie

REKONŠTRUKCIA FUTBALOVÉHO A ATLETICKÉHO ŠTADIÓNA V DETVE


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Detva
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
908 423,51
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45236100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Apríl 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Máj 2023
Dátum otvárania ponúk:
23. Máj 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ak sa ponuky predkladajú prostredníctvom elektronického prostriedku podľa § 20, umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

REKONŠTRUKCIA FUTBALOVÉHO A ATLETICKÉHO ŠTADIÓNA V DETVE Členenie na stavebné objekty. SO-01 Atletický ovál SO-02 Skok do diaľky a skok o tyči SO-03 Severný sektor pre technické disciplíny SO-04 Južný sektor SO-05 Búracie a prípravné práce SO-06 Spevnené plochy zo zámkovej dlažby SO-07 Odvodnenie areálu SO 08 Vegetačné úpravy - doplnkové zatrávnenie ZÁVLAHOVÝ SYSTÉM FUTBALOVÉHO A ATLETICKÉHO ŠTADIÓNA V DETVE SO-09 Závlahový systém Podrobné riešenie je spracované v projektovej dokumentácií a výkaze výmer, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.. Podrobné riešenie je spracované v projektovej dokumentácií a výkaze výmer, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku v prípade, keď sa podstatne zmenia okolnosti, za ktorých sa oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásilo a nebolo ich možné predvídať, alebo ak cenová ponuka uchádzača bude vyššia ako predpokladaná cena predmetu zákazky, ktorá je definovaná pre nadlimitnú zákazku, hodnotu v zmysle zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. Zmluvné strany sa dohodli, že Zhotoviteľ je povinný uhradiť na účet Objednávateľa finančné prostriedky vo výške 5% z celkovej ceny diela bez DPH uvedenej v článku III ods. 2. tejto zmluvy o dielo ako výkonovú zábezpeku na realizáciu diela, a to do 5 pracovných dní od účinnosti tejto zmluvy. Zmluva nadobudne platnosť dňom jej podpísania poslednou zo zmluvných strán. Zmluva nadobudne účinnosť po splnení nasledovných podmienok: a)Zverejnenie zmluvy v Centrálnom registri zmlúv vedenom Úradom vlády SR v súlade s § 47a ods. 1 Občianskeho zákonníka a § 5a zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Zverejnenie vykoná Objednávateľ. b)Uzavretie platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí finančného príspevku medzi poskytovateľom finančného príspevku a mestom Detva, na projekt: Rekonštrukcia futbalového a atletického štadióna v Detve a závlahový systém futbalového a atletického štadióna v Detve a zároveň po doručení rozhodnutia/oznámenia o schválení finančnej kontroly verejného obstarávania. c)Podmienky uvedené v bodoch a) až b) musia byť splnené kumulatívne. Ďalšie podmienky zmlúv sú súčasťou súťažných podkladov sú uvedené v Návrhu Zmluvy o dielo (Príloha č.2). Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia v zmysle § 37. V zmysle § 112 ods. 7 druhá písm. b) vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Predmetné verejné obstarávanie je a) zelené verejné obstarávanie a nie je b) obstarávanie inovácií, c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.